Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Με Σεξ και Καφέ Ελληνικό ζούμε 7 Χρόνια πιο ΠολύΗ γηραιά Αλβιόνα. Μάλιστα. Το Ηνωμένο Βασίλειο που γερνάει. Ολη η Ευρώπη γερνάει. Και τι κάνουν όσοι κινούν τα νήματα; Ψάχνουν τρόπους για να επιμηκύνουν το προσδόκιμο ζωής. Δε λέω, καλό είναι αυτό, αλλά θα μπορούσαν να δίνουν και κανένα επίδομα για να κάνουν τα ζευγάρια παιδιά.

Τέλος πάντων... Στην είδηση τώρα. Εκεί στη Βρετανία, λοιπόν, που γερνάει, ο υπουργός Υγείας Matt Hancock ανακοίνωσε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης είναι: Πέντε ακόμη υγιή χρόνια ζωής για όλους. Και το σχέδιο αυτό προβλέπει ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στην καθημερινότητά του.

SCROLL DOWN ΓΙΑ 3 GIFSΒασισμένο σε πανεπιστημιακές έρευνες, το σχέδιο, συνιστά σε όσους και όσες πατήσουν τα 50, να ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής και να μην το βάζουν κάτω, γεγονός που μπορεί να τους εξασφαλίσει ακόμα και 7,5 περισσότερα χρόνια ζωής. Και ανάμεσα στα... ελιξήρια της ζωής, είναι το σεξ, ο ελληνικός καφές και η δουλειά!

Αλλά τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε την παρουσία μας σε τούτη Γη που την πατούμε και να καθυστερήσουμε κάποια χρόνια παραπάνω, μέσα της να μπούμε; Πάμε να τα δούμε ένα προς ένα σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Harvard.ΣΕΞ: Κέρδος 4 χρόνια ζωής για τους άνδρες, αυξημένο προσδόκιμο ζωής για τις γυναίκες.

Μια μελέτη σε 918 άντρες στην πόλη Caerphilly, της Ουαλίας, μεταξύ,  1979 και 1993, έδειξε ότι εκείνοι που έκαναν σεξ δύο φορές την εβδομάδα, είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να αποδημήσουν εις Κύριον, από εκείνους που ασκούσαν το... σπορ μια φορά το μήνα. Και μια άλλη μελέτη, έδειξε ότι όσοι έχουν 350 οργασμούς το χρόνο, ζουν 4 χρόνια περισσότερο, από εκείνους που πέφτουν στο κρεβάτι μόνο για να... κοιμηθούν (Σας το έχω πει και σε άλλη στιγμή, ότι κάνοντας σεξ και βλέποντας βυζιά, νικάμε το χάρο).

Οσον αφορά τις γυναίκες, τώρα, εκείνες που έχουν δραστήρια σεξουαλική ζωή, παρουσιάζουν στο DNA  τους περισσότερα τελομερή, ένα στοιχείο που συνδέεται με τη μακροζωία. Οσα περισσότερα τελομερή, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής.ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ: Κέρδος να φτάσουμε να ζήσουμε μέχρι τα 90!

Οι Ικαριώτες έχουν το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, με 1% από αυτούς να πατάνε τα 90, ενώ ο μέσος όρος στην Ευρώπη, είναι το 0,1%. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που μελέτησε 673 κατοίκους του νησιού, ηλικίας άνω των 65 ετών.

Διαπίστωσαν ότι το 87% από αυτούς έπιναν ελληνικό καφεδάκι και όσοι έπιναν κάθε μέρα, είχαν καλύτερη καρδιακή λειτουργία από τους περιστασιακούς πότες (βέβαια, εγώ σας το έχω πει ξανά, ότι το μυστικό τους, είναι ότι πίνουν το ντόπιο κρασί τους, το φωκιανό και πως είναι τύποι έξω καρδιά).

Πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα και π΄σο παρατείνουν το προσδόκιμο ζωής.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 68: Κέρδος, 11% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουμε στα 66.

ΑΣΚΗΣΗ: Κέρδος 4,5 χρόνια ζωής.

ΥΠΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΩΡΕΣ: Κέρδος, 12-30% λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουμε πρόωρα.

ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ: Κέρδος, 2 χρόνια ζωής.

Και θα σας θυμίσω εγώ και μια άλλη έρευνα που αφορά μόνο τις γυναίκες και λέει ότι όσες έχουν μεγάλο κώλο, θα ζήσουν περισσότερο από εκείνες που τον έχουν φυσιολογικό.

Copa America: Χάσαμε τη Larissa & την Παραγουάη
13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
Σόλο-Σεξ: Μεγάλο Δώρο για την Ανθρωπότητα!
Νο1 Φαντασίωση: Σεξ στο Μπάνιο Κάτω από το Νερό
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: