Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πάει στο Γυμναστήριο για να στα φορέσει!Τι έγινε μεγάλε; Καλά περνάμε; Ολα τσουλάνε μια χαρά; Ενα πράμα σα να λέμε... «Ησυχο, ήσυχο το ποταμάκι, αργοκυλάει το γαλάζιο το νεράκι, και τραγουδάει την αγάπη τη χρυσή, μια κι ήρθες αγαπούλα μου εσύ»;

Περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια αγκαλιά με τη συμβία και νομίζεις ότι τον... έδεσες το γάιδαρο. Ξέχασες τις ασκήσεις επί... κλίνης, έφτιαξες τη μπυροκοιλιά και καμαρώνεις που το... χρυσό σου, χτυπιέται δυο-τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο.

Διότι σκέφτεσαι πως προσέχει τον εαυτό της, τη φόρμα της, τα κιλά της, όπως κάθε γυναίκα έχει υποχρέωση, ώστε να αρέσει πάντα στον άντρα της και να μην του επιτρέψει να σηκώσει τα μάτια του σε άλλη.Κούνια που σε κούναγε, διότι αυτά ίσχυαν τον περασμένο αιώνα και μάλιστα πολλές δεκαετίες πριν. Διότι σήμερα η γυναίκα, ότι κάνει το κάνει για πάρτη της. Μάλιστα. Και θα πρέπει να ξύσεις λίγο την κούτρα σου, να σκεφτείς και να το δεις αλλιώς το πράμα.

Στο γυμναστήριο πηγαίνει, ένα σωρό γραμμωμένοι μπαινοβγαίνουν εκεί μέσα, με τα μούσκουλα να φουσκώνουν, μάτια έχει και βλέπει, πόσο να κρατηθεί; Θα στην κάνει τη... δουλειά!

Αλλά και με τον... χτιστό να μην στην κάνει, υπάρχει ο συνάδελφος στο γραφείο, ο πέφτουλας στο καφέ, όλο και κάνα κομπλιμάν θα της κάνει για την κορμάρα της, θα της πει και κάνα «Γειά σου τσολιά μου» και πίστεψέ με, δεν θ’ αργήσει να σηκώσει το φουστάνι...Γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις, να μπαίνεις σε αυτό εδώ το site, για να είσαι πάντα ενημερωμένος. Διότι έχω να σου πω, ότι σύμφωνα με νεότατη έρευνα που έκανε ανάμεσα σε γυναίκες από 22 χώρες το site γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους, Victoria Milan, αποκαλύφθηκε ότι οι γυναίκες που πάνε πάνω από μια φορά στο γυμναστήριο, θα σε απατήσουν!

Μάλιστα! Ενα εκατομμύριο γυναίκες, μέλη του site, απάντησαν στην έρευνα, στην οποία τους ζητήθηκε να αποκαλύψουν τα χόμπι τους και οι περισσότερες είπαν ότι πάνε στο γυμναστήριο.

Κι’ όπως λένε εκείνοι που έκαναν την έρευνα, η γυναίκα που έχει σεξουαλική ορμή, έχει και μεγαλύτερη ενέργεια και όταν αυτά δεν εκτονώνονται στο κρεβάτι μαζί σου, πάει στο γυμναστήριο για να κρατηθεί σε φόρμα ώστε να εκτονωθεί σε άλλη αγκαλιά.Τις Ελληνίδες δεν τις ρώτησαν, αλλά αυτό φίλε μου δεν πρέπει να σε καθησυχάζει, διότι και οι δικές μας, γυναίκες είναι. Κι’ οι γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο το ίδιο σκέφτονται. Οπως οι Φιλανδέζες που χτύπησαν πρωτιά (75%), οι Νεοζηλαδές (73%), οι Αυστραλέζες (71%), οι Βελγίδες και οι Τσέχες (45%) που έκλεισαν τη λίστα.

Γι’ αυτό σου λέω... Ξύπνα. Μην ακούς που λένε ότι οι γυναίκες γουστάρουν τους άντρες με μπυροκοιλιά. Μπορεί, αλλά για να ζήσουν μαζί του. Αλλά που και που γουστάρουν κάνα... μεζεδάκι κι’ έτσι και τις παραμελήσεις λίγο, θα το... τσιμπήσουν!

Big Boobs: Επειδή είναι Παρασκευή!
Γιορτή με Erotica Big Boobs
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: