Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ετσι έγινε ο Ανδρας το Ισχυρό ΦύλοΗ γυναίκα είναι το ασθενές φύλο και ο άντρας το ισχυρό. Λέμε, τώρα, αλλά αυτό είναι το κοινώς αποδεκτό, έτσι μας το μάθανε, άλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα...

Νομίζουμε, φίλοι μου, ότι έχουμε το πάνω χέρι και πως κάνουμε κουμάντο. Στο τέλος γίνεται πάντα αυτό που θέλει εκείνη, η αδύναμη, το φύλο το ασθενές. Και μην μου πείτε το αντίθετο, διότι ξέρω, ξέρω...

Είναι σαν κι’ αυτό που λέγαμε παλιά, για το αντράκι που κοκορεύονταν ότι είχαν... σκίσει τη γάτα και φώναζε στη συμβία του: «Εγώ κάνω κουμάντο εδώ μέσα. Δεν θα μου πεις εσύ με τι απορρυπαντικό θα πλύνω τα πιάτα»!Κι’ ας το δούμε κι’ αλλιώς. Πες ότι έχεις όρεξη, ότι φούντωσες και θέλεις να ξεδώσεις. Να πηδήξεις ρε αδερφέ. Αμα δεν θέλει το... ασθενές, τη γάμησες!

Ετσι είναι η ζωή. Αλλος έχει τ’ όνομα κι’ άλλος τη χάρη. Οχι ότι ήταν πάντα έτσι... Α! Να τα λέμε αυτά. Οι πρόγονοί μας το ‘χαν αλλιώς. Σούζα τις είχαν τις γυναίκες τους. Και στο σπίτι και στη δουλειά και στην κοινωνία.

Μια φωνή βάζανε και κατουριόταν επάνω του όλο το... ασθενές. Και για να φτάσει ο άντρας στο σημείο να το καταφέρει αυτό, μη νομίζετε, πέρασαν πολλά χρόνια. Μέχρι και χιλιάδες! Και που το όφειλε αυτό; Μα στα όπλα και την εξέλιξή τους!Ναι! Διότι όπως λέει μια φοιτητριούλα ανθρωπολογίας από το πανεπιστήμιο του Wyoming, η Brigid Grund, στη διατριβή της για το ντοκτορά της, η επικράτηση του άνδρα στη μάχη των φύλων, συνέβη στην προϊστορική εποχή, 10.000 χρόνια πριν, όταν στην Ευρώπη, άλλαξε η τεχνολογία των όπλων.

Υποστηρίζει πως όταν ο άνθρωπος κυνηγούσε σε μεγάλες ομάδες με δόρατα, υπήρχε ισότητα μεταξύ των φύλων, καθώς οι γυναίκες ήταν το ίδιο επιδέξιες στο κυνήγι με τους άντρες, μερικές, δε, φορές ήταν και καλύτερες.

Οταν όμως ο άνθρωπος ανακάλυψε το τόξο και τα βέλη, όλα άλλαξαν. Το κυνήγι δεν γινόταν πλέον σε μεγάλες ομάδες, οι θηρευτές μπορούσαν να σημαδεύουν και μικρότερα θηράματα, η στόχευση απαιτούσε ταχύτητα.Για να είναι δυνατή η βολή, απαιτείτο μεγαλύτερη μυική δύναμη και οι κυνηγοί κατανάλωναν πολλές θερμίδες στα οποία οι άνδρες υπερτερούσαν. Ετσι, οι γυναίκες αποσύρθηκαν από το κυνήγι και έψαχναν για τροφή σε όχι τόσο απαιτητικές πηγές, όπως ήταν τα φυτά και τα οστρακοειδή.

Ετσι, λοιπόν, ο άνδρας πήρε το πάνω χέρι κι’ έγινε ο αφέντης, εκείνος που ο λόγος του είναι διαταγή. Που δεν τολμάς να του αντιμιλήσεις, ούτε να τον κοιτάξεις κατάματα! Κι’ έγινε η κοινωνία μας ανδροκρατούμενη.

Μέχρι να ‘ρθουμε εμείς... Που πετάξαμε χιλιάδων χρόνων αγώνα των προγόνων μας στο καλάθι των αχρήστων. Και μαλακώσαμε. Και γίναμε μολαΐμηδες. Και παραχωρήσαμε τα δικαιώματα, στο όνομα της ισότητας.Και τι καταλάβαμε; Μπήκαμε από κάτω και βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Διότι έτσι είναι. Οταν παραχωρείς την εξουσία, θα σε καβαλήσει ο άλλος και δεν θα δείξει το παραμικρό έλεος. Και πως να στο πω... Ακόμα και το χαμάλη να κάνεις, θα μείνεις με το πουλί στο χέρι μέχρι ν’ αποφασίσει να σου κάτσει το... ασθενές!

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
Λέμε Αντίο στον Μάιο με Σόλο - Σεξ
Η Γειτόνισσα με τη Φλογερή Κορμάρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: