Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Με Σεξ και με Βυζιά νικάμε το Χάρο!Ολοι ψάχνουμε το μυστικό της μακροζωίας. Πως θα ξεφύγουμε από τα χέρια αυτού του άχαρου τύπου με τη μαύρη κελεμπία και το δρεπάνι... Οχι, χαπάκια δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί, αλλά ο τρόπος που ζούμε, μπορεί να αυξήσει το προσδόκιμο ζωής.

Οι άντρες «φεύγουν» κατά μέσο όρο στα 79 τους χρόνια, ενώ οι γυναίκες τρία χρόνια αργότερα. Ποια είναι το μυστικά, όμως, για να νικήσουμε το Χάρο και να ξεφύγουμε από τα νύχια του;

Σύμφωνα με την επιστήμη, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το συχνό σεξ και να βλέπουμε κάθε μέρα βυζιά! Η επιστήμη το λέει. Οτι οι άντρες που αδειάζουν συχνά τα... μπαλάκια τους ζουν περισσότερο.

Λοιπόν, πάμε να δούμε τα μυστικά της μακροζωίας:ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΥΖΙΑ: Μπορεί να μας πουν μπανιστηρτζήδες, αλλά απαραιτήτως, κάθε μέρα, πρέπει να παίρνουμε τη δόση μας βλέποντας δυο ωραία βυζιά. Διότι τα βυζιά σε μας τους άντρες δημιουργούν θετική σκέψη και όπως έδειξε μια μελέτη του 2012, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Archives of Internal Medicine, η θετική σκέψη συμβάλλει στην καλή μας υγεία.

Στη μελέτη, περισσότερο από το 40% των ατόμων με υψηλή αρτηριακή πίεση, μπόρεσαν να την ελέγξουν, ύστερα από ένα χρόνο, βλέποντας κάθε μέρα βυζιά.ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΞ: Είναι το όνειρο κάθε άντρα. Να σου κάθεται κάθε μέρα. Αδύνατον; Εξήγησέ της ότι είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Μια έρευνα στο BMJ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το σεξ μειώνει τον κίνδυνο της θνησιμότητας έως και 50%.

Διότι το σεξ συμβάλλει στη σωματική υγεία και διώχνει το άγχος, στο οποίο οφείλεται η εμφάνιση πολλών ασθενειών. Χώρια που απελευθερώνει την «ορμόνη της ευτυχίας», τη σεροτονίνη, η οποία μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα συνολικά.

Στην έρευνα, το προσδόκιμο ζωής των αντρών που ανέφεραν περισσότερους οργασμούς, αυξήθηκε κατά τρία έως οκτώ χρόνια.ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ: Μπορεί για κάποιους ο γάμος να θεωρείται κρεμάλα, αλλά οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο. Μια έρευνα που εξέτασε 127.000 Αμερικανούς, διαπίστωσε ότι όσοι παντρεύτηκαν μετά τα 25 τους ήταν πιθανό να ζουν περισσότερο από εκείνους που παντρεύτηκαν νέοι.

Α! Και να σας πω εδώ μια ατάκα που έχει πει ένας φίλος, παντρεμένος, σε κάποιον που μόλις είχε χωρίσει. Του είπε λοιπόν ότι «Εσύ επέλεξες να ζήσεις σαν άνθρωπος και να πεθάνεις σαν σκύλος. Ενώ εγώ επέλεξα να ζήσω σαν σκύλος και να πεθάνω σαν άνθρωπος».ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ: Ερευνα που έγινε στο Journal of Epidemiology & Community Health διαπίστωσε ότι όταν οι πατεράδες φτάνουν στην ηλικία των 60, μπορούσαν να ζήσουν δύο χρόνια παραπάνω από εκείνους που δεν έχουν παιδιά. Στην ηλικία των 80, οι άνδρες με παιδιά αύξαναν το προσδόκιμο κατά οκτώ μήνες σε σχέση με εκείνους που δεν έχουν παιδιά.

ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΘΥΝΟΙ: Η υπευθυνότητα κάνει θαύματα. Ερευνα του Journal of Personality and Social Psychology που έγινε σε γηροκομεία, έδειξε ότι οι άντρες στους οποίους δόθηκε ένα λουλούδι να προσέχουν, έγιναν κοινωνικότεροι, ανέκτησαν τα αντανακλαστικά τους και έζησαν περισσότερο.ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΛΙΤΣΑ: Οι περισσότεροι παντρεμένοι παίρνουν κιλά και φτιάχνουν κοιλίτσα και στομαχάκια. Σύμφωνα με τον Richard G. Bribiescas, συγγραφέα του «How Men Age», αυτό δεν είναι κακό, καθώς οι άντρες με κοιλίτσα είναι λιγότερο πιθανόν να πάθουν καρδιακή προσβολή ή καρκίνο του προστάτη.

Ασε, δε, που υπάρχουν, οι περισσότερες, γυναίκες που βρίσκουν τους άντρες με κοιλίτσα ελκυστικούς.

Λοιπόν, για να κερδίσουμε κάποια χρόνια ζωής επί πλέον: Στο δρόμο, στο λεωφορείο, στο μετρό, στο γραφείο, στην καφετέρια, στην ταβέρνα, το μάτι μας γαρίδα για να κλέψουμε με μια ματιά τη θέα που μας προσφέρουν δύο βυζιά. Και σεξ όσο πιο πολύ μπορούμε, διότι είναι ζήτημα ζωής. Κι’ αν δεν το καταλαβαίνει... Το καλό το παλικάρι ξέρει κι’ άλλο μονοπάτι!

Copa America: Χάσαμε τη Larissa & την Παραγουάη
13 Λεπτά θέλει η Γυναίκα για να φτάσει σε Οργασμό
Σόλο-Σεξ: Μεγάλο Δώρο για την Ανθρωπότητα!
Νο1 Φαντασίωση: Σεξ στο Μπάνιο Κάτω από το Νερό
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: