Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τα πιο Τρελά Μέρη που έκαναν Σεξ!Τι θα ‘χεις να θυμάσαι όταν περάσουν τα χρόνια και θα κάθεσαι στην πολυθρόνα με το φασκόμηλο και θα αναπολείς τις μεγάλες στιγμές που πέρασες στο σεξ;

Μια ωραία γκόμενα, ή τον ωραίο γκόμενο που το κάνατε, το πιο ωραίο σεξ που έκανες ποτέ, το πιο περίεργο μέρος που το έκανες...

Ετσι είναι, τις τρέλες που κάναμε θα θυμόμαστε και επειδή ο άνθρωπος, ειδικά όταν μιλάμε για σεξ, δεν ικανοποιείται μόνο με το να το κάνει, αλλά πρέπει να το πει κι’ όλας, η σημερινή εποχή μας επιτρέπει να το «φωνάξουμε» και να το μάθουν χιλιάδες!

Γι’ αυτό υπάρχει το Reddit, σε ένα topic του οποίου, μπήκαν οι χρήστες και έγραψαν το πιο τρελό μέρος στο οποίο έχουν κάνει σεξ.

Ο ή η throwitawaynowchow έγραψε χωρίς λεπτομέρειες: «Μέσα στον μαγνητικό τομογράφο»!Ο psaasp είχε μια διαφορετική εμπειρία στην παραλία: «Πάνω στο κανό. Το τραβήξαμε ώστε το μισό να ακουμπάει στην άμμο, αλλά πάλι ήταν δύσκολο».

Η Serpentprincess λέει: «Πάνω στο τραμπολίνο στην αυλή του ξαδέρφου μου. Ομως από κάτω είχε φυτρώσει ένας δηλητηριώδης κισσός και πέρασα όλο το καλοκαίρι έχοντας στίγματα στον κώλο μου».Ο NewBullLee τράβηξε τα πράγματα στα άκρα, καθώς, έκανε σεξ, «στο νεκροταφείο και στο πίσω μέρος μιας νεκροφόρας». Και δεν είναι ο μόνος, καθώς η ticklesmypickle το πήγε ακόμα παραπέρα: «Πάντα στα νεκροταφεία έχει πλάκα. Πήρα δύο άντρες και κάναμε το πιο εκπληκτικό σεξ. Κι’ αυτό, επειδή μπορεί κάτι να πάει λάθος και να σε πιάσουν στα πράσα, γεγονός που σε εξιτάρει».

Ο ή η Throw-A-Wee: «Στο μηχανοστάσιο του κρουαζιερόπλοιου με μέλος του πληρώματος».Ο ]IamtheBiscuit έγραψε: «Στις κατακόμβες κάτω από ένα εγκαταλελειμμένο νοσοκομείο. Δούλευα security, είχε έρθει η δικιά μου για να δει τις κατακόμβες και αφού τις είδε, εξερεύνησα μετά τις δικές της».

Η pikachuuuuu γράφει τη δική της εμπειρία: «Στο μπαράκι της μαμάς μου. Ηταν εκεί, αλλά ήταν απασχολημένη γιατί είχε πολύ δουλειά. Πήρα το φίλο μου και πήγαμε και το κάναμε στην αποθήκη».Η PixiePrime θα ‘χει να θυμάται πολλά καθώς: «Στην πισίνα, στο αίθριο ενός οικοδομικού συγκροτήματος. Στην πλαγιά ενός λόφου. Του πήρα πίπα στο αυτοκίνητο, όταν είχε πολύ κίνηση. Του πήρα πίπα στο τζακούζι, στο πίσω μέρος της αυλής».

Ο ή η vbfronkis γράφει: «Σεξ μέσα στο ασανσέρ».

Ο Rookworst λέει: «Στην εκκλησία. Αφού το κάναμε αρχίσαμε να γελάμε και η φίλη μου άρχισε να με χτυπάει. Μου έλεγε ότι θα πάμε στην κόλαση».

Ο Refinery ρισκάρισε λιγάκι, καθώς: «Εκανα σεξ στην κορυφή μια νεροτσουλήθρας».Και ένας ανώνυμος γράφει: «Ημασταν στη σκηνή του κάμπινγκ και κάναμε σεξ το μεσημεράκι. Οταν βγήκαμε από τη σκηνή, μας περίμενα πολλοί και μας έδωσαν ένα... standing ovation. Γέλασα πολύ, αλλά η φίλη μου ντράπηκε».
 
Οπως και να το κάνουμε, το σεξ θέλει τόλμη και φαντασία!

Πόδια από Σιλικόνη για Foot Fetishists
Φεβρουάριος: Οργιάζουν Σκορπιοί και Σκορπίνες
Φεβρουάριος 2019: Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
«Τι θέλω να κάνεις με τις Ρώγες μου»
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: