Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Αιδοίου... ΠαρεξηγήσειςΥπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις σχετικά με αυτό που έχει η γυναίκα ανάμεσα στα πόδια της. Παρεξηγήσεις που τις περισσότερες φορές αγχώνουν τη γυναίκα, την κάνουν να αισθάνεται άσχημα και να μην χαλαρώνει στο σεξ, ακόμα και να τρέχει άσκοπα στον γιατρό.

Τι παρεξηγήσεις; Να, όπως οι 7 που σας παραθέτουμε.

1. Ο πιο σωστός οργασμός προέρχεται από το G-spot.Το σημείο G αναφέρεται στην εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή μέσα στον κόλπο της γυναίκας, περίπου στα μισά του δρόμου μέχρι το πρόσθιο τοίχωμα από το άνοιγμα του κόλπου. Το σημείο «ανακάλυψε» το 1950 ο Ernst Grafenberg. Η ύπαρξη, όμως, του σημείου G είναι ένα αμφιλεγόμενο θέμα στην ερευνητική σεξουαλική κοινότητα. Ο ουρολόγος Amichai Kilchevsky, ανέλυσε 96 μελέτες σχετικά με το θέμα που δημοσιεύτηκαν τα τελευταία 60 χρόνια και στη συνάχεια απεφάνθη: «Χωρίς αμφιβολία το σημείο G δεν υπάρχει». Σύμφωνα με τον Kilchevsky το σημείο G είναι, στην πραγματικότητα, η προέκταση της κλειτορίδας. Στον χρόνο που μεσολάβησε, το σημείο G έχει εξεταστεί από πολλούς εμπειρογνώμονες, κάποιοι εκ των οποίων ισχυρίζονται ότι υπάρχει, άλλοι ότι δεν υπάρχει, ενώ μερικοί λένε ότι υπάρχει μόνο σε μερικές γυναίκες. Μέχρι, πάντως, να αποφασίσουν οι επιστήμονες, εμείς ξέρουμε ότι δεν υπάρχει ΣΩΣΤΟΣ οργασμός. Είτε είναι κλειτοριδικός, είτε κολπικός,, ο οργασμός είναι ένα υπέροχο συναίσθημα.

2. Οταν δεν είναι σφιχτό η γυναίκα δεν είναι πουτάναΟι πρόγονοί μας συνέδεσαν το σφιχτό αιδοίο με τον χρηστό τρόπο ζωής, ενώ το χαλαρό με την ασυδοσία.
Η άποψη ότι το μέγεθος και το σχήμα αποκαλύπτει την εμπειρία της γυναίκας στην κρεβατοκάμαρα καταδεικνύει την άγνοια γύρω από την γυναικεία ανατομία. Η Debby Herbenick, αναπληρωτής καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα λέει: «Τα αιδοία των γυναικών δεν αλλάζουν μέγεθος ή σχήμα με βάση το πόσο πολύ ή πόσο λίγο σεξ κάνουν, ούτε και από το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους», προσθέτοντας ότι το αιδοίο επιστρέφει στο αρχικό του μέγεθος. Και ο σεξολόγος Michael Castleman εξηγεί: «Αυτή η διαδικασία, η χαλάρωση κατά τη διάρκεια της διέγερσης και η σύσφιξη αργότερα, θα συμβεί ανεξάρτητα από το πόσο συχνά η γυναίκα έχει σεξουαλικές σχέσεις. Η σεξουαλική επαφή δεν τεντώνει μόνιμα το κόλπο».

3. Ο κόλπος μυρίζει και πρέπει να καθαρίζεταιΟ κόλπος, όπως και όλα τα μέρη του ανθρώπινου σώματος, έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ένα από αυτά είναι η φυσική οσμή. Αλλο όμως η οσμή και άλλο η βρωμιά. Φυσικά, αν κάποιος κόλπος έχει ιδιαίτερα έντονη οσμή, ίσως είναι σημάδι της μόλυνσης. Οπως αναφέρεται στη Mayo Clinic, «Είναι φυσιολογικό για τον κόλπο σας να έχει μία ελαφρά οσμή». Η σεξολόγος Carol Queen λέει στο AlterNet, «Η μυρωδιά ενός καθαρό κόλπου και του αιδοίου είναι όχι μόνο ωραία, αλλά δελεαστική και ερεθίζει πολλούς ανθρώπους». Οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν στις γυναίκες να αποφεύγουν τα αποσμητικά προϊόντα πλύσης, συνδέοντάς τα με κολπικές μολύνσεις. Αλλωστε, ο κόλπος αυτοκαθαρίζεται.

4. Το ξύρισμα είναι υγείαΜερικές γυναίκες το ξυρίζουν τελείως, άλλες το προτιμούν θαμνώδες και άλλες το κουρεύουν. Αυτά είναι γούστα, αλλά ότι το ξυρισμένο είναι καθαρότερο, αυτό είναι μύθος. Αλλωστε, οι τρίχες για κάποιο σκοπό βγαίνουν. Και όπως λένε πολλοί γυναικολόγοι, οι τρίχες μειώνουν την εξωτερική τριβή κατά τη διάρκεια του σεξ, συλλέγουν τις φερομόνες και προστατεύουν το δέρμα από μολύνσεις και εξανθήματα

5. Μετά το σεξ άστο να... κοιμηθείΟι στιγμές μετά το σεξ, είναι δελεαστικές με αγκαλίτσες στο κρεβάτι και ο ύπνος έρχεται πιο γλυκά. Ομως, αν δεν το έχετε ξανακούσει, η ούρηση μετά το σεξ είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θα πρέπει να κάνουν. Ο πρωκτός είναι πολύ κοντά στον κόλπο και με το σεξ τα βακτήρια του πρωκτού μπορεί να προκαλέσουν ουρολοίμωξη.

6. Η μήτρα είναι σε ευθεία γραμμήΗ μήτρα έχει περίπου το μέγεθος της γροθιάς μιας γυναίκας και βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της. Περίπου στο 30% των γυναικών η μήτρα έχει μία κλίση. Αυτό δεν σημαίνει ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας. Οπως, όμως, λέει η συγγραφέας Carlyle Jansen, «Πολλές γυναίκες που η μήτρα τους παρουσιάζει κλίση, όταν είναι από πάνω ή στα τέσσερα κατά τη διάρκεια του σεξ, επειδή αυτές η στάσεις προσφέρουν βαθιά διείσδυση, μπορεί να αισθανθούν πόνο».

7. Τίποτε δεν πρέπει να τρέχει από τον κόλποΤο κολπικό έκκριμα είναι πάντα φυσιολογικό.Αλλες φορές είναι διαυγές και άλλες γαλακτώδες, ανάλογα με το πού βρίσκεται η γυναίκα στον εμμηνορροϊκό κύκλο.Δεν είναι βρώμικο, αντίθετα περιέχει πολλά φιλικά βακτήρια, τα οποία προστατεύουν από λοιμώξεις, λιπαίνουν και καθαρίζουν τον κόλπο. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας και χρησιμοποιώντας την όραση και την όσφρηση γίνεται άμεσα αντιληπτό αν κάτι δεν πάει καλά.Φάτο όπως ο Beckham ή ο DiCaprio...
Ο Ερωτισμός στις Αρχές του 20ου Αιώνα
Θα πλήρωνες 1250€ για πολύ Δυνατούς Οργασμούς;
Γιατί οι Γυναίκες κάνουν Αιδοιοπλαστική
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: