Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι χρησιμοποιούσαν ως Λιπαντικό οι ΑρχαίοιΠαιχνίδι με sex toys χωρίς λιπαντικό δεν γίνεται. Στις μέρες μας, μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο ένα σωρό λιπαντικά όπως αυτά που σε ζεσταίνουν ή σε δροσίζουν, λιπαντικά με γεύσεις, ή και σπερμοκτόνα.

Τι γινόταν, όμως, στα παλιά τα χρόνια; Πολύ παλιά... Τι χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και άλλοι λαοί (Κινέζοι, Ιάπωνες);

Λίγα πράγματα είναι γνωστά, καθώς οι πρόγονοί μας δεν μας άφησαν γραπτές λεπτομέρειες για το θέμα, παρά μια μικρή βιβλιογραφία, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά της αρχαιότητας.1.      ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Απ' ό,τι φαίνεται το "βάλε λάδι και έλα βράδυ" προέρχεται από τα αρχαία χρόνια. Η ελιά και το λάδι ήταν ιερά πράγματα στην Αθήνα και αλλού, και οι λόγοι ήταν πολλοί: Οι γιατροί της εποχής το συνιστούσαν για την καταπολέμηση της κατάθλιψης, της δυσπεψίας, του πόνου της μέσης, ακόμα και για τη θεραπεία του ίκτερου.
Επειδή, λοιπόν, οι αρχαίοι Έλληνες αναζητούσαν την ποιότητα στο σεξ, είναι πολύ πιθανόν να το χρησιμοποιούσαν και ως λιπαντικό. Αστε, που επειδή ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι και έκαναν σεξ από πίσω, τι πιο φυσιολογικό από το να χρησιμοποιούν λιπαντικό, για μεγαλύτερη απόλαυση.

Η πρώτη γραπτή απόδειξη για τη χρήση ελαιόλαδου ως λιπαντικό χρονολογείται από το 350 π.Χ., περίπου την ίδια εποχή που χρησιμοποιούσαν τους δονητές από δέρμα.

Ο Αριστοτέλης κάνει μία σύντομη αναφορά στη χρήση του ελαιολάδου, κατά τη διάρκεια του σεξ, στο κείμενό του «Των περί τα ζώα ιστοριών». Αν και αναφέρεται σε αυτό ως μέθοδο αντισύλληψης, ο τρόπος με τον οποίο το αποδίδει, μας κάνει να καταλάβουμε πως το χρησιμοποιούσαν. Γράφει: Αν τα μέρη είναι μαλακά, τότε η σύλληψη εμποδίζεται.

Ο Εφέσιος γιατρός Σωρανός πρότεινε, επίσης, το ελαιόλαδο ως λιπαντικό, καθώς επέμενε ότι η ουσία μπορούσε να κλείσει την είσοδο της μήτρας και να εμποδιστούν τα σπερματοζωάρια να εισέλθουν.
Λέγεται ότι στην αρχαιότητα, το ελαιόλαδο, ήταν ένα βασικό προϊόν σε οίκους ανοχής και στα υπνοδωμάτια των πλούσιων γαιοκτημόνων.2.      ΠΟΥΡΕΣ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΣ

Πιο... πρόσφατα, οι Ιάπωνες, την περίοδο 1603-1868, είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούσαν το tororo-jiru, «μία λεία ουσία που φτιαχνόταν από τριμμένη γλυκοπατάτα» για λιπαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ. Κυρίως το χρησιμοποιούσαν για να λιπαίνουν τα προφυλακτικά τους, που ήταν φτιαγμένα από έντερα ζώων.
Σήμερα, το tororo-jiru, είναι γνωστό ως γιαπωνέζικη σούπα.3.      ΦΥΚΙΑ

Στη μελέτη του «Η χρήση των φυκιών στην ιατρική», ο Ryan Drum αναφέρει ότι στα αρχαία χρόνια, στην Κίνα, την Κορέα και την Ιαπωνία, έβραζαν τα κόκκινα φύκια και παρήγαγαν ένα παχύ, κολλώδες υγρό, την καραγενάνη. Οπως γράφει, αυτό το υγρό, το χρησιμοποιούσαν ως λιπαντικό στο σεξ.
Επίσης εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν την καραγενάνη στην ιατρική, για την τόνωση και ενυδάτωση των ιστών, ενώ σήμερα βρίσκει εφαρμογή στη βιομηχανία των τροφίμων, της υγείας και της ομορφιάς.

Κέρατο και Χριστούγεννα πάνε Μαζί!
Πουλούσε ταν Εσώρουχά της για να ζήσει!
Κόλπα για την Πίπα από 11 Απλές Γυναίκες
Πως θα βρούμε ποιο Κραγιόν μας ταιριάζει
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: