Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι Σχέση έχουν τα Kellogs με το Σεξ και τη ΜαλακίαΕνα μπολ με δημητριακά είναι το δημοφιλέστερο πρωινό για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αλλά ποιος μπορεί να φανταστεί ότι το πρωινό αυτό εφευρέθηκε για να αποτρέψει τους ανθρώπους να αυνανίζονται!

Ο John Harvey Kellogg, είναι εκείνος, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γεύμα δημητριακών στα τέλη του 19ου αιώνα, ως ένα «υγιές πρωινό γεύμα που θα απέτρεπε τον κόσμο από το να αυνανίζεται».

Ο Kellogg, ένας γιατρός, ήταν εχθρός του σεξ και πίστευε ότι ήταν ανθυγιεινό για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή.

Ηταν παρθένος, αφού ποτέ δεν ολοκλήρωσε τον γάμο του με τη γυναίκα του, με την οποία κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια και προτίμησε να υιοθετήσει τα παιδιά του, παρά να κάνει δικά του.Εχθρός του σεξ και μεγάλος πολέμιος του αυνανισμού.

Σε ένα κείμενό του, είχε γράψει: «Η Αυτο-ρύπανση (όπως ονόμαζε συχνά τον αυνανισμό) είναι ένα έγκλημα διπλά αποτρόπαιο».

Στο βιβλίο του «Plain Facts for Old and Young: Embracing the Natural History and Hygiene of Organic Life» περιέγραψε 39 διαφορετικά συμπτώματα τα όποία έλεγε ότι προκαλεί ο αυνανισμός.

Μερικά από αυτά ήταν η επιληψία, η ακμή, η κακή στάση του σώματος, η δυσκαμψία στις αρθρώσεις, η αδυναμία, η κακή ανάπτυξη, η αστάθεια κ.ά.

Πίστευε ότι το κρέας και αρωματισμένα τρόφιμα αύξαναν τη σεξουαλική επιθυμία, ενώ τα απλούστερα τρόφιμα θα μπορούσαν να βοηθήσουν να καθαρίσει το σώμα και το μυαλό.Ενώ εργαζόταν ως γιατρός στο σανατόριο Battle Creek στο Μίσιγκαν, ανέπτυξε μια ποικιλία πρωινών πιστεύοντας ότι με αυτά θα απέτρεπε τους ανθρώπους να αυτοϊκανοποιηθούν.

Εφτιαξε τη «Granula», ένα δημητριακό από βρώμη και καλαμπόκι τα οποία ψήνονται και στη συνέχεια αλέθονται σε μικρά κομμάτια.

Αναγκάστηκε, όμως, να αλλάξει την ονομασία, καθώς ένα παράλληλο σκεύασμα, με το ίδιο όνομα παρασκεύαζε μια ιδιωτική εταιρεία και τα είπε «Μούσλι».

Στη συνέχεια, ο Kellogg ανέπτυξε μια μηχανή για κλύσμα στην οποία τα έντερα καθαρίζονται με νερό.

Μετά την εκκένωση των εντέρων με το νερό, έλεγε ότι ήταν απαραίτητο η λήψη μιας κουταλιάς γιαουρτιού από το στόμα και άλλης μίας από πίσω!

Τέλος, ο Mr Kellogg ανέπτυξε μια σειρά γευμάτων από απλά σιτηρά, συμπεριλαμβανομένων νιφάδων καλαμποκιού, που πίστευε ότι θα περιόριζαν την επιθυμία για αυνανισμό.Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον αδελφό του Will, έναν επιχειρηματία, ο οποίος αργότερα πρόσθεσε ζάχαρη στις νιφάδες καλαμποκιού και δημιουργήθηκε η Kellogg Company.

Ο John Kellogg παραιτήθηκε από την εταιρεία και οι δύο αδελφοί είχαν εμπλακεί σε μια διαμάχη για δεκαετίες.

Πάντως, εκτός από τα δημητριακά, ο Kellogg, είχε και άλλες, πιο σκληρές... θεραπείες για τον αυνανισμό.

Για τα κορίτσια, συνιστούσε να βάζουν καρβολικό οξύ στην κλειτορίδα τους, μέχρι να καεί!

Και για τα αγόρια, πρότεινε να βάζουν ασημένιο σύρμα μέσα από την ακροποσθία για να αποτρέπεται η στύση.Τσουτσούνα Σφυρί, Μπανάνα, ή Μισοφέγγαρο;
Τι Σχέση έχει το Μουνί με τον Καρχαρία...
Μια Κουκουβάγια πάνω στο Γυμνό Κορμί της!
Τι Σχέση έχει το Τσάι με το Σεξ...
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: