Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γιατί ο Αντρας τον έχει Μεγαλύτερο από τους Συγγενείς του;Μάλλον οι άντρες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το μέγεθος του πέους τους, καθώς, όσο μικρό κι αν είναι, είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο των πρωτευόντων.

Ετσι λέει ενας εξελικτικός βιολόγος, ο οποίος συνέκρινε τα μεγέθη των γεννητικών οργάνων του ανθρώπου, του γορίλα και του χιμπαντζή για να διαπιστώσει που οφείλονται οι διαφορές τους.

Οπως έχει παρατηρηθεί οι γορίλες έχουν μικρό πέος και όρχεις, ενώ οι χιμπατζήδες έχουν μέσο μέγεθος πέους και μεγάλους όρχεις. Σε σύγκριση με τα δύο είδη ο άνθρωπος έχει το μεγαλύτερο όργανο και μέσου μεγέθους όρχεις.Ψάχνοντας το θέμα ο εξελικτικός βιολόγος Darren Curnoe πιθανολογεί ότι ο αντρας το έχει μεγαλύτερο μάλλον για φαίνεται περισσότερο ώστε να "τραβάει" τις γυναίκες. Δηλαδή το όργανό του λειτουργεί σαν "κράχτης"...

Υπάρχει και η περίπτωση όμως το μέγεθος να είναι μεγαλύτερο ώστε να δροσίζεται καλύτερα το κάτω μέρος του σώματος.

Ολα αυτά αναφέρονται στο βίντεο της σειράς "Πώς φτάσαμε ως εδώ", το οποίο δημιουργήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, της Αυστραλίας.

 

Τα μεγάλα αρχίδια των χιμπατζήδων

«Το μέγεθος των αναπαραγωγικών οργάνων, ειδικά των όρχεων, μας δείχνει το πως οι πίθηκοι οργανώνονται κοινωνικά», λέει ο καθηγητής.

«Το γιατί οι όρχεις τους είναι τόσο μεγάλοι, είναι προφανές. Εχει να κάνει με τον ανταγωνισμό στο σπέρμα των χιμπατζήδων όταν ζευγαρώνουν με τα θηλυκά. Οταν το θηλυκό πηγαίνει με πολλά αρσενικά σε κάθε αναπαραγωγική περίοδο, προσπαθώντας να εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας DNA, τα σπερματοζωάρια των αρσενικών συναγωνίζονται σκληρά για το πιο θα γονιμοποιήσει το ωάριο, ως εκ τούτου, οι χιμπατζήδες έχουν πολύ μεγάλους όρχεις για να παράγουν πολύ μεγάλο αριθμό σπερματοζωαρίων σε κάθε εκσπερμάτωση.»Το αντίθετο ισχύει για τους γορίλες, λέι ο Curnoe και συνεχίζει:

«Ενας ώριμος αρσενικός γορίλας έχει την αποκλειστικότητα στην αναπαραγωγική πρόσβαση στα θηλυκά της αγέλης του, έτσι οι όρχεις του είναι μικροί, επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός σπερματοζωαρίων».

Αλλά δεν μπορεί να βρει έναν καθαρό λόγο που να δικαιολογεί γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη διακύμανση στο μέγεθος του πέους μεταξύ του ανθρώπου και του γορίλα.

«Γιατί το δικό μας είναι μεγαλύτερο; Μπορεί να είναι επειδή εμείς περπατάμε όρθιοι στα δύο πόδια, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο εμφανές για να παίξει ρόλο στην προσέλκυση των γυναικών.

Ή ίσως λειτουργεί ως θερμαντικό σώμα, απελευθερώνοντας θερμότητα όταν περπατάμε, βοηθώντας να κρατάμε το σώμα μας πιο δροσερό»

Κάποτε οι άντρες είχαν αγκαθωτό πέος!

Οπως λέει, όμως, οι διαφορές δεν σταματούν εδώ.

«Το πέος του χιμπαντζή έχει αγκάθια, με σκοπό να τραυματίσει, προσωρινά, το θηλυκό όταν ζευγαρώνουν για να την καθυστερήσει από το ζευγάρωμα με άλλα αρσενικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια μελέτη του 2011, ανακάλυψε στοιχεία που έδειχναν ότι και ο άνθρωπος, κάποτε, είχε "αγκάθια" στο πέος του, αλλά εξελίχθηκε και έγινε λείο, αφού ακολουθήθηκε μια πιο μονογαμική αναπαραγωγική τακτική από τους προγόνους του.

Οι πρόγονοί του μπορεί να είχαν αγκάθια στο πέος, για τον ίδιο σκοπό, όπως ο χιμπατζής, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν να αποδειχθεί, καθώς δεν υπάρχει μέχρι στιγμής μηχανισμός για να ανακτηθεί το μη αποκωδικοποιημένο DNA».

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Suzy Cortez: Messi Αγάπη μου σήκωσέ το
Butts: Mega Αφιέρωμα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: