Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι λένε οι επαγγελματίες για τον ψεύτικο οργασμό

«Επειδή πρόκειται για τσόντες, οι γυναίκες οταν κάνουν σεξ δεν αισθάνονται ικανοποίηση... Απλώς εκπληρώνουν τις ανδρικές φαντασιώσεις».

Ετσι πιστεύουν οι περισσότεροι για τις γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του πορνό, όμως πέφτουν στα αλήθεια μέσα; Με αφορμή αυτό το ερώτημα, το περιοδικό Elle, ρώτησε πέντε πορνοστάρ με πείρα, οι οποίες είναι στο χώρο εδώ και αρκετό διάστημα, αν οι οργασμοί τους στις ταινίες είναι ψεύτικοι και αν προσποιούνται στην προσωπική τους ζωή.

Jenna J. Ross
ηθοποιός

 

ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ:

«Προσωπικά προσπαθώ να κάθε φορά να έχω πραγματικό οργασμό. Θέλω η εμπειρία να είναι πραγματική για τον θεατή. Πώς μπορώ να περιμένω να ευχαριστηθείτε τη σκηνή, αν δεν τη βιώνω εγώ; Κάνω το καλύτερο για να είναι η όλη κατάσταση γνήσια ή όσο το δυνατόν πιο αληθινή.

Ο ευκολότερος τρόπος για να καταλάβεις αν ο οργασμός είναι πραγματικός ή όχι είναι να προσέξεις αν έχει κοκκινίσει η γυναίκα στην ταινία. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ροή του αίματος. Το πορνό βέβαια είναι μια φαντασίωση. Πολλά από τα πράγματα που κάνουμε μπροστά στην κάμερα δεν θα πρέπει να επιχειρήσει ο θεατής στο σπίτι.»ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ:

«Ποτέ δεν προσποιήθηκα και ποτέ δεν θα προσποιηθώ στην προσωπική μου ζωή. Αλλωστε χύνω πολλά υγρά και και μου είναι δύσκολο να προσποιηθώ. Θα μπορούσα ακόμα και να ουρήσω, όμως άλλος θα με καταλάβει από το ύφος. Είμαι έντιμη σε αυτό, οπότε αν κάποιος δεν μου δίνει αυτό που θέλω, θα του πω... Ε! Κάτι κάνεις λάθος. Η επικοινωνία στο σεξ είναι απαραίτητη».

Kayla-Jane Danger
Σκηνοθέτης, ηθοποιός σε σκηνές girl-on-girl

 

ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ:

«Ζητάω από τις ηθοποιούς μου να τελειώνουν πραγματικά. Δεν θέλω να προσποιούνται. Θέλω να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν μέχρι να έχουν οργασμό. Αυτό θελω να βλέπω στο τελικό προϊόν και θέλω τα κορίτσια μου να το διασκεδάζουν. Αν δεν έχουν οργασμό, τότε δεν θα είναι ικανοποιημένα από τη δουλειά τους.

Μερικές φορές όμως, δεν υπάρχει καλή χημεία, ή έχουν περάσει μια εξαντλητική μέρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τους λέω να ξεχάσουν τη δική τους ευχαρίστηση και να ικανοποιήσουν τη συμπρωταγωνίστριά τους» 

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ:

«Είχα ένα γκόμενο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, που δυστυχώς, όταν ήμουν μαζί του, προσποιούμουν κάθε φορά. Τελικά χώρισα, γιατί δεν με ικανοποιούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα και όταν προσπάθησα να του πω τι να κάνει, αδιαφόρησε γιατί απλά δεν νοιαζόταν ή δεν είχε την ωριμότητα να με ακούσει. Δεν ενδιαφερόταν για την ευχαρίστησή μου.

Συμβουλή μου προς τις γυναίκες θα ήταν (πριν το σεξ) να πιουν ένα κρασί και να πάνε πίσω στα βασικά. Επικεντρωθείτε στα προκαταρκτικά. Οχι κατευθείαν στο ψητό. Αυτός είναι ίσως ένας λόγος για τον οποίο δεν φτάνουν στον οργασμό».

Brooklyn Chase
ηθοποιός

 

ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ:

«Θα έλεγα ότι στην πλειονότητα των σκηνών ο οργασμός είναι ψεύτικος. Γιατί όταν είσαι στα γυρίσματα υπάρχει μεγάλη πίεση και είναι δύσκολο να επικεντρωθείς και να το απολαύσεις πραγματικά, όταν έχεις να σκεφτείς προς τα που πρέπει να γυρίσεις το σώμα σου και που είναι η κάμερα.

Είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον για μένα, να έχω πραγματικό οργασμό όταν γυρίζω. Συμβαίνει μερικές φορές και πάντα μου προκαλεί έκπληξη».ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ:

«Εχω προσποιηθεί αρκετές φορές. Αν ένας άντρας κατέβει προς τα «κάτω», μερικές φορές το καταλαβαίνεις ότι δεν θα σε φέρει σε οργασμό. Εχεις πολλά στο μυαλό σου, ή εκείνος δεν ξέρει τι σου αρέσει, ή μπορεί να συμβαίνει και κάτι άλλο. Η γυναίκα πάντως μπορεί να καθοδηγήσει το γκόμενό της στο σημείο όπου θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο.

Επίσης μπορεί να του μιλήσει βρώμικα. Εαν είσαι από τις τυπίσσες που κολώνεις να το κάνεις, μπορείς απλά να χρησιμοποιείς το σωστό τόνο φωνής, (που μεταφράζεται ως... μιλάω βρώμικα) και να του πεις ακριβώς τι θέλεις να κάνει. Στους άντρες αρέσει αυτό». 

Nikki Delano
ηθοποιός

 

ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ:

«Για να είμαι ειλικρινής, τις περισσότερες φορές προσποιούμαι. Για μένα ο οργασμός προέρχεται από τα συναισθήματα που νιώθεις και το πόσο δεμένος είσαι στη σχέση. Το σεξ είναι διασκέδαση, σε κάνει να νιώθεις καλά, αλλά όσο μεγαλώνω και αποκτώ εμπειρίες στη βιομηχανία, όλο και περισσότερο προσποιούμαι»

 

ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ:

«Προσποιούμαι οταν κάνω κανένα one-night stand και δεν υπάρχει συναισθηματική επαφή. Μερικές φορές προσποιούμαι ότι τελειώνω ξανά και ξανά. Δεν φτάνω εύκολα σε οργασμό και θα πρέπει να είμαι ερωτευμένη, ή να υπάρχει ένα καλό επίπεδο επαφής».Kitty Stryker
Ηθοποιός, σκηνοθέτης 

 

ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ:

«Εχω την τάση να υπερβάλλω στους οργασμούς μου, όταν αυτοί συμβαίνουν. Γιατί, κανονικά, είμαι αρκετά cool και αυτό γίνεται βαρετό για όποιον παρακολουθεί. Υπερβάλλω στις ταινίες με τον ίδιο τρόπο που υπερβάλλω στην προσωπική μου ζωή. Είναι μια μορφή επικοινωνίας. Οχι όλη την ώρα, αλλά αυτό εξαρτάται από την κατάσταση. Δουλεύω στο queer πορνό, όπου έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο που γίνονται τα γυρίσματα. Αλλά ο οργασμός δεν έρχεται πάντα, όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή».ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΖΩΗ:

«Δεν έχει χρειαστεί να το κάνω. Ο σύντροφός μου είναι πολύ ανοιχτός και δεν έχω πρόβλημα να του πω: "έτσι θέλω να μου το κάνεις". Είναι και αυτός πορνοστάρ και έχει αυτοπεποίθηση, οπότε αν δεν με φτάσει σε οργασμό, δεν προσποιούμαι και δεν αγχώνομαι. Εάν προσποιείσαι οργασμούς πληγώνεις τον εαυτό σου και καταστρέφεις τη σχέση σου. Ο λόγος που οι γυναίκες προσποιούνται οργασμούς, είναι επειδή δεν μπορούν να πουν στο σύντροφό τους, τι θέλουν»
«Ποτέ Σόλο – Σεξ Χωρίς τον Δονητή μου»
Η Φαντασίωση με έναν Ωραίο Κώλο
Κυριακάτικο... Βυζοξύπνημα
«Ετσι θέλω να ζουλάς τα Βυζιά μου»
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: