Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

"Κάνω σεξ μόνο μέσω της web cam"Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν μπει σε dating sites έχουν νοιώσει τον πειρασμό να κάνουν cyber sex με τα πρόσωπα με τα οποία μιλάνε.

Μερικοί αφού το έκαναν αποφάσισαν ότι η real sex είναι προτιμότερo, ενώ κάποιοι άλλοι το ευχαριστήθηκαν τόσο, ώστε αποφάσισαν ότι έτσι τους αρέσει να κάνουν σεξ.

Cybersex the best!Η Siana Nelson, είναι μία γυναίκα που έχει καταλήξει ότι το cybersex είναι το καλύτερο!

«Οταν θέλω να τραβήξω το βλέμμα μερικών αντρών, καλή συζήτηση, ή λίγη διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα, απλώς ανοίγω το κομπιούτερ μου. Είναι τόσο άμεσο και εύκολο και δεν μπαίνουν στη μέση συναισθήματα».

Ως αποκλειστικά «cyber dater», η Siana τα περισσότερα βράδια είναι online, μιλώντας με άνδρες τους οποίους ποτέ δεν έχει συναντήσει.

Και βέβαια, προχωράει αυτές τις σχέσεις πιο πολύ, κάνοντας CYBER SEX με τους… εραστές της».Η Siana, κατάγεται από το Reading, στο Berkshire είναι διαφημίστρια και λέει:

«Το Cyber dating είναι κάτι το οποίο κάθε μοντέρνα γυναίκα πρέπει να χρησιμοποιεί. Μπορώ να απολαμβάνω όλες τις καυτές στιγμές παρέα με έναν άνδρα, αλλά υπάρχει λιγότερη δέσμευση και περισσότερη διασκέδαση.

Αντί να μπω στη διαδικασία για να βγω για φαγητό ή σινεμά, ετοιμάζομαι για το cyber date και σχεδιάζω μία συνάντηση μέσω του Skype.Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον στο διαμέρισμά του και να… μοιραστούμε ένα μπουκάλι κρασί. Εάν το ραντεβού πάει καλά και έχουμε και οι δύο τη διάθεση, στο τέλος του ραντεβού θα κάνουμε σεξ μέσω της webcam».

Η Siana αυτή τη στιγμή μιλάει με τρεις άνδρες, όλοι από διαφορετικές χώρες, την Αμερική, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Πως το ξεκίνησεAποφάσισε να αναζητήσει την ασφάλεια του internet στις σχέσεις της, όταν πριν από 18 μήνες πληγώθηκε από το αγόρι της, το οποίο την απατούσε.

Η Siana προσθέτει ότι στην αρχή είχε τις αμφιβολίες της καθώς πίστευε ότι μέσα στα websites θα συναντούσε άνδρες της κακιάς ώρας, εθισμένους στο σεξ. Λέει: «Δεν είχα κάνει ξανά dating στο internet και πίστευα ότι όσοι κρύβονται πίσω από μία οθόνη είναι ανώμαλοι ή έχουν σεξουαλικό πρόβλημα. Αλλά διαπίστωσα ότι οι περισσότεροι άνδρες στα sites ήταν πολύ ελκυστικοί και ήθελαν ακριβώς ότι εγώ, ένα άμεσο ραντεβού δηλαδή και λίγη… διασκέδαση αργότερα».Όπως λέει στην εφημερίδα The Sun : «Ανέβασα μία φωτογραφία μου και πόσταρα ότι ενδιαφέρομαι μόνο για μακροχρόνιες cyber σχέσεις. Εμεινα άφωνη από την πληθώρα των ανδρών που ανταποκρίθηκαν. Ενώ στην πραγματική μου ζωή δεν είχα κανέναν άνδρα, είχα πάνω από 100 προσκλήσεις στην ηλεκτρονική μου θυρίδα. Είχα πολλά περιθώρια επιλογής και οι περισσότεροι από τους άνδρες ήθελαν και αυτοί μόνο μία cyber σχέση».

Και προσθέτει: «Υστερα από δύο μήνες cyber dating, βρισκόμουν στο τρίτο μου ραντεβού με τον Tim έναν άνδρα από την Αυστραλία. Του μιλούσα φορώντας τις πυτζάμες μου και κάποια στιγμή γλίστρησε το επάνω μέρος και φάνηκε το βυζί μου. Ο Tim μου ζήτησε να του δείξω περισσότερα και αμέσως η κατάσταση με ερέθισε.

Μου ξεκαθάρισε ότι το είχε κάνει ξανά και μου είπε τι να κάνω μπροστά στη webcam. Ηταν καταπληκτικό και με οδήγησε στον κόσμο του cyber sex. Είναι καθαρό, ασφαλές και δεν χρειάζεται να κάνεις ενοχλητικές συζητήσεις μετά. Με τον Tim είμαστε ακόμη σε επαφή και κάνουμε τακτικές επαφές».

CyberSex με 60!Η Siana έχει κάνει κάνει cyber dating με πάνω από 100 άνδρες. Οπως αποκαλύπτει: «Εχω κάνει cyber sex με περίπου 60 από αυτούς. Οι άλλοι ξεκαθάρισαν ότι θέλουν μόνο να μιλάμε και να φλερτάρουμε, ενώ κάποιοι άλλοι δεν μου άρεσαν για να το κάνω μαζί τους. Κάποιους άλλους τους απέτρεψα από το να κάνουμε cyber sex γιατί ήταν πολύ φορτικοί. Δεν ήθελαν να με γνωρίσουν, ήθελαν μόνο ένα γρήγορο πήδημα στο internet».

Η βαθμολογίαΗ Siana κρατάει ημερολόγιο με τους άνδρες που της αρέσουν και τους βαθμολογεί ανάλογα με τις τεχνικές τους στο cyber sex.

«Ενας από τους άνδρες είναι ένας 40χρονος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη. Ενα-δυο βράδια την εβδομάδα... τρώμε μαζί, συζητάμε υπέροχα και τον βρίσκω διασκεδαστικό, φλογερό και ενδιαφέροντα.

Δεν θα τον είχα συναντήσει ποτέ αν δεν ήταν το cyber dating. Και μου αρε΄σει πολύ να βρίσκομαι κάποιον τραπεζίτη από την Κίνα, ή με έναν Αυστραλό αγρότη, μέσα από την ασφάλεια που μου προσφέρει το διαμέρισμά μου».

Τι είναι το... Cyber - Κέρατο
Squirting: Ο Υγρος Οργασμος
Tips για να μείνει η Μαλακία Αξέχαστη!
Η Μεγάλη Απάτη με το Σεξ που μας χτυπά την Πόρτα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: