Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποιο είναι το φετίχ σου;
Τα πόδια
Τα εσώρουχα
Τα παπούτσια
Τα δερμάτινα - Latex
Το role play
Η ούρηση
Τα ψηλά τακούνια
Οι χειροπέδες, το δέσιμο
Η έντονη τριχοφυία

Οι Τρομεροί Μύθοι για το Αιδοίο

Tο αιδοίο ανά τους αιώνες προκαλεί μεγάλη σύγχυση και αμηχανία...

Η άποψη και οι γνώσεις για το γυναικείο όργανο έφτιαξαν μύθους στη λαϊκή κουλτούρα πολλών λαών, αλλά ακόμα και η επιστήμονες κατά καιρούς παρεξήγησαν τη γυναικεία ανατομία και οδήγησαν σε μεγάλες αδικίες, με σεξιστικούς νόμους κλπ. Διαχρονικά το αιδοίο έχει παρουσιαστεί ακόμα και με τρομακτικούς τρόπους... κάτι σαν τέρας!  

Μέχρι και σήμερα υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το γυναικείο όργανο και μάλιστα στις μέρες μας πολλά σχολικά βιβλία εξακολουθούν να παραποιούν γυναικεία σεξουαλική ανατομία, όπως σημειώνει η Amanda Sherker, στην Huffington Post.

Εδώ είναι μερικοί από τους πιο τρελούς μύθους της ιστορίας σχετικά με τα αιδοίο:1. Το αιδοίο έχει δόντια
Ο μύθος ότι μερικές γυναίκες έχουν δόντια στον κόλπο, φαινόμενο που ονομάζεται «οδοντωτό αιδοίο», ήταν το μόνιμο άγχος των ανδρών στις λαϊκές παραδόσεις, από τη Ρωσία, την Ιαπωνία και την Ινδία. Σε πολλούς από αυτούς τους μύθους, ο γενναίος άνδρας έπρεπε να αφαιρέσει ή να σπάσει τα δόντια, προκειμένου να κάνει σεξ με τη γυναίκα...

2. Ο κόλπος είναι ένα πέος που κρυώνει
Ο Γαληνός, ο Ελληνας γιατρός του δεύτερου αιώνα, πίστευε ότι οι χυμοί κυβερνούσαν το σώμα. Οι άνδρες είχαν «θερμούς και ξηρούς» χυμούς ενώ οι γυναίκες είχαν «ψυχρούς και υγρούς». Σύμφωνα με τη θεωρία, οι γυναίκες και οι άνδρες είχαν το ίδιο σεξουαλικό σύστημα, αλλά επειδή στις γυναίκες οι χυμοί ήταν «κρύοι», τα γεννητικά τους όργανα μετακινήθηκαν προς τα μέσα στο σώμα τους για να κρατηθούν ζεστά.

3. Η μόρφωση καταστρέφει τη μήτρα
Αυτή τη θεωρία ανέπτυξε τον 19ο αιώνα, ο Henry H. Clark μέλος του Harvard Medical, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στο να κρατήσει τις γυναίκες έξω από το σχολείο. Ελεγε ότι ο εγκέφαλος των γυναικών δεν θα μπορούσε να αντέξει την ίδια ένταση με αυτόν των ανδρών και ότι οι κυρίες που πήγαιναν στο κολέγιο κινδύνευαν να στρεσάρουν τον εγκέφαλό τους και να καταστρέψουν τη μήτρα τους. Αλλοι επιστήμονες της εποχής προειδοποιούσαν επίσης, ότι η εκπαίδευση του θηλυκού εγκεφάλου θα κάνει τη μήτρα να μαραθεί!

4. Οι γυναίκες μένουν έγκυες μόνο με το συναινετικό σεξ
Το 2012, ο Todd Akin, εκπρόσωπος της αμερικάνικης βουλής των αντιπροσώπων, επανέφερε ένα μύθο, ο οποίος αναφερόταν σε ένα βρετανικό νομικό κείμενο του 13ου αιώνα, τη Fleta, το οποίο έλεγε: «Χωρίς τη συγκατάβαση της γυναίκας δεν μπορεί να επιτευχθεί σύλληψη». Ετσι θα μπορούσαν να αθωώνονται οι βιαστές από την κατηγορία ότι κατέστησαν έγκυο το θύμα τους.

5. Ο κόλπος έχει κατεύθυνση στο πλάι
Η φήμη ότι οι ασιάτισες είχαν πλάγια τους κόλπους τους, ξεκίνησε ως ρατσιστικό χιούμορ μεταξύ των ανδρών που επισκέπτονταν τις Κινέζες πόρνες στα μπορντέλα της Καλιφόρνιας στα μέσα του 19ου αιώνα. Η φήμη ήταν μισογυνιστική και ρατσιστική απέναντι στις Ασιάτισες και συνεχίστηκε και στα χρόνια του πολέμου της Κορέας.

6. Το αίμα της περιόδου απειλεί τη ζωή των ανδρών
Το αίμα της περιόδου έχει θεωρηθεί επικίνδυνο για τους άνδρες σε ορισμένες κουλτούρες. Σε μια Ρωμαϊκή Εγκυκλοπαίδεια του πρώτου αιώνα, ο Ρωμαίος Πλίνιος υποστήριξε ότι οι γυναίκες με περίοδο είναι πιο φοβερές σε σχέση με τις «χαλαζοπτώσεις, βροντές, και κεραυνούς» επίσης έλεγε ότι «το κρέας που θα φάει μπορεί να ξινίσει και τα φρούτα θα πέσουν από το δέντρο κάτω από το οποίο κάθεται η γυναίκα». Η επικινδυνότητα της περιόδου συνεχίστηκε και τον 19ο αιώνα, όταν ήταν κοινή πεποίθηση ότι ένας άνδρας θα μπορούσε να εμφανίσει γονόρροια κάνοντας σεξ με μια γυναίκα που ήταν στην περίοδο της.

Τι σκεφτόμαστε όταν σου παίρνουμε Πίπα
Μια Γυναίκα που τη... μετράς με το Στρέμμα!
Οταν τα Τεράστια Βυζιά ήρθαν Ελλάδα Εμείς που ήμασταν;
Ετσι έρχονται η Δόξα και το Χρήμα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: