Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Μεγάλωσε το πέος σου ΔΩΡΕΑΝ με φυσικό τρόπο!

Οι επιστήμονες έχουν κάνει εκατοντάδες έρευνες μέχρι σήμερα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν το μέγεθος του πέους μετράει για τις γυναίκες.

Τα συμπεράσματα ποικίλουν, αν και σε όλες τις έρευνες είναι σημαντικό το ποσοστό των γυναικών που δηλώνει ότι με ένα μεγάλο πέος ευχαριστιέται περισσότερο το σεξ.

Αλλο ένα συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι ένα μικρό πέος επηρεάζει την ευχαρίστηση στις σεξουαλικές σχέσεις κυρίως από ψυχολογικής άποψης.

Είναι γνωστό το κόλλημα των ανδρών με το πέος τους, καθώς πολλοί θα ένιωθαν πιο ανεβασμένοι αν είχαν κάμποσα εκατοστά παραπάνω.

Πως μπορείς όμως να αυξήσεις το μέγεθος του πέους σου;

                               

Η ανατομία του πέους δείχνει ότι αποτελείται από τρεις διαφορετικούς κυλίνδρους: τα σηραγγώδη σώματα, το σπογγώδες σώμα και την βάλανο. Το μέγεθος του πέους καθορίζεται από τα σηραγγώδη σώματα, τα οποία είναι και ιστοί που διογκώνονται όταν το αίμα περνάει μέσα από το πέος κατά τη διάρκεια της στύσης.

Το κλειδί για να αυξήσεις το μέγεθος του πέους σου βρίσκεται στην αύξηση των ικανοτήτων των σηραγγωδών σωμάτων ούτως ώστε να μπορούν να αποθηκεύουν μεγαλύτερη ποσότητα αίματος.

Πως όμως μπορείς να το καταφέρεις αυτό, με φυσικό τρόπο;

Το μυστικό για να μεγεθύνεις το πέος σου ακούει στο όνομα SizeGain Plus!

Το Sizegain Plus είναι ένα φαρμακευτικό σκεύασμα το οποίο σε βοηθάει να αυξήσεις το μέγεθος του πέους σου και να και να κάνει το σεξ απόλυτη ευχαρίστηση χωρίς άγχη και κόμπλεξ.

Επιπλέον, χάρη στα συστατικά του, όπως το Ginseng που βοηθά στην αντοχή, ή η πιπερίνη που επιτρέπει μια ταχύτερη αφομοίωση των λοιπών συστατικών, σε κάνει να αντέχεις περισσότερο στο κρεβάτι.

Και μάλιστα, η εταιρεία κάνει μια μεγάλη προσφορά ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΩΡΕΑΝ.Οπως λένε οι υπεύθυνοι της εταιρείας: «Τα συστατικά του SizeGain Plus δρουν διεγείροντας τους λεπτούς ιστούς του πέους, κάτι το οποίο ευνοεί την αύξηση της ροής του αίματος, εξαλείφοντας την ελαστική αντίσταση των σηραγγωδών σωμάτων και αυξάνοντας τις διαστάσεις του.

Είναι κατάλληλο για:
    Βελτίωση της σεξουαλικής δύναμης
    Επιμήκυνση πέους
    Αύξηση της δύναμης των στύσεων
με αποτέλεσμα να βελτιώνει την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής με ασφαλή και φυσικό τρόπο».

Σε μια σειρά ερωτήσεων οι υπεύθυνοι απαντούν:

_Είναι ασφαλής η χρήση του SizeGain Plus;

«To SizeGain Plus είναι φυτικής προέλευσης, οπότε, όλα του τα συστατικά είναι φυσικά και ασφαλή. Σε περίπτωση αποριών ή αμφιβολιών, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας».

-Τι αποτελέσματα μπορώ να πετύχω;«Το SizeGain Plus συμβάλλει στην αύξηση του μεγέθους του πέους κι επιπλέον μπορεί να προκαλέσει εντονότερους και περισσότερους οργασμούς, καθώς επίσης, μεγαλύτερη σεξουαλική δύναμη και διάρκεια.

-Εχει παρενέργειες;

«Δεν υπάρχουν γνωστές παρενέργειες. Σε περίπτωση που έχετε αλλεργία σε κάποιο από τα συστατικά του, αποφύγετε την κατανάλωση του προϊόντος».

-Είναι απαραίτητο να είμαι άνω των 18;

«Ναι. Για να αγοράσετε το SizeGain Plus πρέπει να είστε ενήλικας. Πριν από την ηλικία των 18, θεωρείται πως το σώμα δεν είναι εντελώς σχηματισμένο».

-Πότε δεν πρέπει να πάρω SizeGain Plus;

«Δεν συνιστάται σε άτομα με υψηλή πίεση, προβλήματα προστάτη ή καρδιάς, ούτε σε όσους κάνουν χρήση αντικαταθλιπτικών, ή παρόμοιων, χαπιών».

Στο site της εταιρείας υπάρχει το προϊόν σε προσφορά, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις το πέος που πάντα ονειρευόσουν, ξεκίνα τώρα με αυτήν την φυσική μέθοδο.

Σώμα μου φτιαγμένο από Αμμο!
Η Γειτόνισσα με τα Μεγάλα... Μπαλκόνια
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Big Boobs: Επειδή είναι Παρασκευή!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: