Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Μπορεί μια γυναίκα να κυκλοφορήσει τόπλες έξω;

Τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα κυκλοφορεί τόπλες δημοσίως; Ο χαμός; Μια κοπέλα (με κότσια) που έκανε το πείραμα σε μια μεγαλούπολη απαντά:

Τι έγινε όταν με είδαν να κυκλοφορώ στο δρόμο τόπλες:

- Μερικοί χαμογέλασαν

- Πολλοί με αγνόησαν

- Αρκετοί μου έκλεισαν το μάτι

- Ένας μου είπε «Γεια σου μωρό μου»

- Άκουγα γέλια

- Δύο κοπέλες με ρώτησαν να τους δείξω πού είναι ένας δρόμος

Τι δεν έγινε:

- Δεν με βίασαν

- Δεν με προσέβαλαν

- Κανείς δεν άρχισε να την «παίζει» δημοσίως

- Κανείς δεν με απείλησε

- Κανείς δεν με κοίταξε με μίσος, αηδία ή περιφρόνηση

 

Η Lili Boisvert που είναι δημοσιογράφος εξηγεί γιατί περπάτησε σε κεντρικό δρόμο του Μόντρεαλ χωρίς να φοράει ούτε μπλούζα, ούτε σουτιέν...

«Αποφάσισα να κάνω αυτό το πείραμα γιατί αυτό το καλοκαίρι διάβασα πολλές ιστορίες για γυναίκες που κυκλοφορούσαν τόπλες. Μάλιστα όταν μια κοπέλα δεν θέλησε να βάλει το σουτιέν του μπικίνι της σε μια πισίνα δημιουργήθηκε θέμα. Τα περισσότερα σχόλια και απόψεις θέλουν τις γυναίκες να φορούν πάντα το πάνω μέρος του μαγιό τους. Έτσι άρχισα να αναρωτιέμαι εάν είναι πράγματι επικίνδυνο να δείχνουμε γυμνό το πάνω μέρος του κορμιού μας.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες θα βρεθούν σε μεγάλο κίνδυνο εάν δείξουν το στήθος τους. Βιασμός, δημόσιος αυνανισμός ή αποστροφή είναι μερικοί μόνο από τους κινδύνους που λέγεται ότι θα αντιμετώπιζε μια γυμνόστηθη γυναίκα. Όσοι υποστηρίζουν την άποψη αυτή, την στοιχειοθετούν λέγοντας ότι οι άντρες έλκονται από το γυναικείο στήθος! Όμως εδώ θα ήθελα να βάλω και την παράμετρο ότι πολλοί έλκονται και από τα αντρικά σώματα».

Η δημοσιογράφος για να μπορέσει να κάνει τη σύγκριση τόπλες γυναίκα VS τόπλες άντρας, ζήτησε από τον φωτογράφο που την συνόδευε να βγάλει και εκείνος τη μπλούζα του...

«Προσωπικά σας λέω ότι με αναστατώνει το αντρικό κορμί και σίγουρα δεν είμαι η μόνη. Αν προσθέσουμε στις ετερόφυλες γυναίκες και τους ομοφυλόφιλους άντρες, τότε έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που έλκεται από τα αντρικά και όχι από τα γυναικεία σώματα. Επομένως γιατί είναι αποδεκτό για τους άντρες να κυκλοφορούν χωρίς μπλούζα και όχι για τις γυναίκες; Πάντως όσον αφορά τη δική μου εμπειρία, τη βρήκα πολύ ευχάριστη. Βέβαια ένα χρόνο πριν ούτε που θα μου περνούσε από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο, αλλά στην τελική δεν ήταν και τόσο δύσκολο.»

Σχεδόν ταυτόχρονα με το πείραμα της Lili, το γαλλικό περιοδικό LUI για να στηρίξει τη δράση του κινήματος "FREE THE NIPPLE" (ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΡΩΓΕΣ) έκανε μια τοπλες φωτογράφιση με την Camille Rowe να περπατά γυμνόστηθη στο δρόμο:

 

 

 

Titty Drop με Friday Boobs
Σώμα μου φτιαγμένο από Αμμο!
Βρείτε τις 7 Διαφορές
Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: