Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η ιστορία μιας Γκόμενας - Παγίδας

Σύζυγοι και γκόμενες έχουν ανακαλύψει ένα νέο «σπορ» για να πιάνουν επ’ αυτοφώρω τους άντρες όταν τις κερατώνουν. Ονομάζεται «γλυκιά παγίδα» και έχει πολλές οπαδούς στην Αγγλία, αλλά όπως όλα τα νέα «σπορ», μπορεί να έρθει και στη χώρα μας καθώς είναι πολύ αποδοτικό για τις επαγγελματίες του χώρου.

Πως λειτουργεί;

Οσες νομίζουν ότι ο άντρας τους ή ο γκομενός τους έχει την τάση να ξενοπηδάει, προσλαμβάνουν άλλες γυναίκες που έχουν ως επάγγελμα να ρίχνουν κατά παραγγελία άνδρες στο κρεβάτι.
Οταν εκείνοι πέσουν στην παγίδα, τα στοιχεία φθάνουν στην ενδιαφερόμενη και ο γάμος ή η σχέση, τελειώνει…
Μία από τις επαγγελματίες μίλησε στην Dulcie Pearce της «The Sun» και αποκάλυψε όλα τα μυστικά του επαγγέλματός της. Πρόκειται για την Janette Jones, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει παγιδέψει πάνω από 60 άνδρες, ενώ έχει κάνει σεξ με 15 αυτούς και όλα κατά παραγγελίαν από τις συντρόφους τους.

H γκόμενα Παγίδα

Η 45χρονη μητέρα 4 παιδιών, πληρώνεται ακριβά για τις υπηρεσίες της και δουλειά της είναι να αποδείξει αν ένας σύζυγος ή γκόμενος είναι άπιστος.
Η Janette λέει: «Είναι δουλειά μου να αποδεικνύω αν ένας σύζυγος ή γκόμενος κάνει απιστίες και με προσλαμβάνουν οι σύντροφοί τους. Εάν θέλουν να είναι τελείως σίγουρες, μου ζητούν να την πέσω στο… μπουμπούκι τους και να πηδηχτώ μαζί του».
Μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς λαμβάνει σχεδόν πάντα μία όμορφη κάρτα, η οποία συνήθως λέει: «Ευχαριστώ που έκανες σεξ με τον άνδρα μου. Χωρίς εσένα δεν θα μάθαινα ποτέ την αλήθεια».
Στην Janette συμβαίνει συχνά να παίρνει ευχαριστήρια μηνύματα επειδή πηδήχτηκε με τον άνδρα μιας γυναίκας την οποία δεν γνωρίζει.
«Είμαι υπερήφανη γι’ αυτό που κάνω και νοιώθω καλά επειδή βοηθάω άλλες γυναίκες να τσακώσουν τους άπιστους άντρες τους. Αφού δουν τα πειστήρια, οι γυναίκες μου στέλνουν ευχαριστήριες κάρτες. Εχω επιτυχία 100%.
Δεν έχω αποτύχει ποτέ και το λιγότερο που παίρνω είναι ένα καυτό φιλί. Μπορεί να πληρώνομαι για να κοιμηθώ με έναν άνδρα, αλλά δεν είμαι πουτάνα.
Είναι καθήκον μου να ανακαλύψω αν ένας άνδρας κάνει απιστίες. Τώρα αν χρειαστεί να πηδηχτώ μαζί του για να το αποδείξω, αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου».

Πολλά τα Λεφτά...

Η Janette εργάζεται για ένα τέτοιο γραφείο και από τότε που ξεκίνησε έχει κερδίσει πάνω από €58.000. Πριν ξεκινήσει να κάνει αυτή τη δουλειά ήταν μια καλή νοικοκυρά άλλα ένοιωθε ότι θέλει να αλλάξει τη ζωή της, όταν τα παιδιά της μεγάλωσαν και έφυγαν από το σπίτι.
«Μια φίλη μου εκμυστηρεύτηκε ότι σκεπτόταν να προσλάβει μια τέτοια γυναίκα και μου μίλησε γι’ αυτό. Δεν είχα ακούσει ποτέ ξανά για τη «γλυκιά παγίδα».
Δεν μίλησα στις φίλες μου ή την οικογένειά μου για την απόφασή μου, καθώς ήθελα η δουλειά μου να μείνει μυστική. Αλλά ελπίζω ότι όταν το μάθουν τα παιδιά μου, να αισθανθούν υπερήφανα».
Η Janette απευθύνθηκε σε ένα γραφείο το οποίο την προσέλαβε αμέσως.
Λέει: «Μου εξήγησαν ότι οι παγιδεύτριες δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι 20χρονες καλλονές με μεγάλα βυζιά. Είναι συνηθισμένες γυναίκες, οι οποίες μπορούν να τους προσελκύσουν χωρίς να τους υποψιάσουν.
Μπορεί να είμαι 45, αλλά ακόμα είμαι σέξι και έξυπνη και οι άντρες με βρίσκουν ελκυστική. Είναι καλύτερα για τη δουλειά μου που έχω αυτήν την εμφάνιση γιατί οι άνδρες δεν υποψιάζονται τις κινήσεις μου».

Η εκπάιδευση

Μόλις η Janette προσελήφθη από το γραφείο, επί εβδομάδες άρχισε την εκπαίδευση για τα νέα της καθήκοντα.
Οπως θυμάται: «Η παρακολούθηση είναι μία πολύ σοβαρή δουλειά και η εκπαίδευση επίπονη. Πήρα μαθήματα αυτοάμυνας και έμαθα για τις τεχνικές παρακολούθησης και πως κρύβουμε μικρόφωνα, κάμερες και videos.
Πήρα επίσης αρκετά μαθήματα πρακτικής εξάσκησης και έμαθα διάφορες μεθόδους για το πώς θα "τυλίξω" έναν άνδρα ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρό μου. Η «γλυκιά παγίδα» είναι μεγάλη επιχείρηση και οι περισσότερες παγίδες κοστίζουν περίπου €2.300, οπότε οι πελάτες πρέπει να καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες. Είμαστε καλά εκπαιδευμένες και παίρνουμε τη δουλειά μας στα σοβαρά».
Η Janette περνάει πολλές ώρες εξετάζοντας τον φάκελλο, μαθαίνοντας τι αρέσει και τι όχι στον στόχο της και σκέφτεται το τι ρούχα θα φορέσει.
«Φοράω συνήθως κάτι σέξι, αλλά όχι ξέκωλο και καλωδιώνομαι με τα μηχανήματα. Αυτά συνήθως είναι στην καρφίτσα που φοράω στο φόρεμα, στο κασκόλ, ή μερικές φορές στο κοκκαλάκι στα μαλλιά. Μόλις εντοπίσω τον στόχο, προχωράω».

Πως τους παγιδεύει


Οι τεχνικές της Janette για να πιάσει κουβέντα στον στόχο της, περιλαμβάνουν ότι προσποιείται πως χύνει το ποτό της κάτω, ή και μερικές φορές επάνω στο θύμα της για να του ξεκινήσει κουβέντα.
«Ποτέ δεν αποτυγχάνει, Εναν ολόκληρο χρόνο στο επάγγελμα, ποτέ δεν έφυγα χωρίς να πάρω τουλάχιστον ένα φιλί. Θεωρώ ότι μπορώ να ακούω και οι περισσότεροι άνδρες αρέσκονται στο να μιλούν για τους εαυτούς τους. Ετσι προσποιούμαι ότι με ενδιαφέρουν τα όσα λένε και τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν. Ποτέ δεν τους την πέφτω. Εχουν την ευκαιρία να ξεκόψουν ευγενικά από την κουβέντα, ή να είναι φιλικοί χωρίς όμως να προχωρήσουν παρακάτω.
Καθώς όλα καταγράφονται, οι γυναίκες μπορούν να διαπιστώσουν ότι δεν τα… ρίχνω στον άντρα τους. Είναι δική τους επιλογή αν θα με φιλήσουν ή θα με πηδήξουν. Ποτέ δεν πιέζω έναν άνδρα ο οποίος δεν ενδιαφέρεται».

Οι τιμές και το σεξ

«Εάν μία γυναίκα δει σημάδια ότι ο άνδρας της την απατά, αλλά δεν έχει τις αποδείξεις, τότε απευθύνεται σε ένα γραφείο σαν το δικό μας. Πληρώνουν από €2300 έως €11.500 για μία «γλυκιά παγίδα» ώστε να μάθουν την αλήθεια. Εάν η συμφωνία απαιτεί σεξ, τότε θα κοστίσει στην πελάτισα €9.200.
Την πρώτη φορά που έκανα σεξ, ήταν με το πέμπτο θύμα μου. Ηταν ένας 45χρονος τραπεζίτης με γυναίκα και τρία παιδιά. Προσποιήθηκα ότι έχυσα το ποτό μου και αμέσως προσφέρθηκε να με κεράσει ένα άλλο.
Μέσα σε δύο ώρες μου είχε πει ότι ήταν χωρισμένος ενώ άρχισε και να με φιλάει. Οταν πρότεινα να πάμε στο δωμάτιό μου για ένα τελευταίο ποτό, το δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Αν και ήμουν νευρική, η ιδέα να ξεσκεπάσω αυτόν τον άνδρα με έκανε πολύ αποφασιστική. Ηξερα ότι οι συνεργάτες μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο και ότι το δωμάτιό μου ήταν καλωδιωμένο, οπότε ένοιωθα ασφαλής.
Προφανώς χρησιμοποίησα προφυλακτικό και αντιμετώπισα όλο αυτό που συνέβαινε σαν κομμάτι της δουλειάς μου, ήμουν πραγματικά αναισθητοποιημένη. Την περισσότερη ώρα σκεφτόμουν τι θα ψωνίσω, ή πότε θα τελειώσει. Μετά έκανα μπάνιο και του ζήτησα να φύγει.
Από τότε έχω πάει με άλλους 14. Δεν το αντιμετωπίζω σαν να κάνω σεξ, αλλά ότι προσφέρω τις υπηρεσίες μου στις γυναίκες τους και τα παιδιά τους».

"Βοηθάω τις γυναίκες"

Η Janette δίνει στους άνδρες που πέφτουν στην παγίδα της έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου που νομίζουν ότι είναι δικό της, αλλά στην πραγματικότητα ανήκει στην εταιρεία.
«Μερικοί στέλνουν γυμνές φωτογραφίες τους, ή πορνογραφικά μηνύματα τα οποία φτάνουν στο κινητό, το οποίο προηγουμένως έχει δοθεί στη γυναίκα τους».
Η Janette δεν συναντάει ποτέ τις γυναίκες των ανδρών που παγιδεύει, οι οποίες έρχονται σε επαφή μόνο με το γραφείο, αλλά νοιώθει ότι τις βοηθάει να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο.
«Με συναρπάζει το γεγονός ότι έχω βοηθήσει τόσες γυναίκες να κερδίσουν διατροφή επειδή οι άντρες τους ήταν άπιστοι. Είναι μια υπέροχη δουλειά και πληρώνομαι καλά για να δίνω στους άπιστους άνδρες ένα μάθημα».

Cissea: Κορμί από Αλλο... Πλανήτη!
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Γειτόνισσα 22χρονη και Πολύ Τολμηρή
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: