Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ευτυχώς οι Ελληνες ακόμα ευχαριστιόμαστε στο σεξ

Οι Ελληνες βαστάνε ακόμα γερά...

Ο,τι και να μας κάνουν, φαίνεται πως δεν το βάζουμε κάτω με τίποτε! Μας κόψαν μισθούς και συντάξεις, μας άφησαν ανασφάλιστους, μας έκαναν να τρέχουμε στα συσσίτια, μας παίρνουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε... Αλλά έως τώρα ένα πράγμα το ευχαριστιόμαστε ακόμα... 

Κι όσο κι αν οι επιστήμονες λένε ότι η οικονομική κρίση επηρεάζει τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων, εμείς, εκεί. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτε... Κι όχι μόνο εμείς, αλλά και οι Ιταλοί (ούνα φάτσα, ούνα ράτσα) και οι Ισπανοί... Ο Ευρωπαϊκός, φτωχός, Νότος, στο σεξ είναι... από πάνω!

Στην τελευταία παγκόσμια έρευνα που έκανε η Durex, σχετικά με το ποιοι λαοί είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, οι Ελληνες βρίσκονται στην πέμπτη θέση, δεύτεροι έρχονται οι επίσης χτυπημένοι από την κρίση Ισπανοί και τρίτοι οι Ιταλοί.

Οι Γερμανοί βρίσκονται στην ενδέκατη θέση, ενώ Αγγλοι και Αμερικάνοι δεν υπάρχουν καν στη λίστα!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι λαοί  που είναι πιο φιλελεύθεροι κοινωνικά και έχουν χαλαρή στάση απέναντι στο σεξ, είναι περισσότερο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, ενώ τείνουν να έχουν χαμηλότερα ποσοστά σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων και έχουν λιγότερες εφηβικές εγκυμοσύνες και αμβλώσεις.

Πώς όμως μετριέται η η σεξουαλική ικανοποίηση; Σύμφωνα με την Durex: με την αμοιβαία αγάπη και το σεβασμό μεταξύ των συντρόφων, με την έλλειψη άγχους την ώρα του σεξ, με την ικανότητα να φτάνουν σε οργασμό, με την έλλειψη σεξουαλικών δυσλειτουργιών, με την καλή ψυχική και σωματική υγεία, τη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών και την ποικιλία στα ερωτικά παιχνίδια.

ΠΟΙΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΑΙ:

1. Ελβετοί 
2. Ισπανοι
3. Ιταλοί
4. Βραζιλιάνοι
5. Ελληνες
6. Ολλανδοί
7. Μεξικανοί
8. Ινδοί
9. Αυστραλοί
10. Νιγηριανοί
11. Γερμανοί
12. Κινέζοι

Ειδικά για την Ελλάδα, το Alternet, που δημοσίευσε την έρευνα, σημειώνει: Ο λόγος που οι Έλληνες είναι τόσο ικανοποιημένοι σεξουαλικά είναι επειδή είναι λιγότερο νευρικοί όταν συζητούν για τις σεξουαλικές επιθυμίες τους. Στην πραγματικότητα, οι Έλληνες μιλάνε για το σεξ εδώ και αιώνες. Στο τέταρτο αιώνα π.Χ., ο Ιπποκράτης μίλησε ρητά για το αναπόφευκτο της σεξουαλικής επιθυμίας: «Στις περιπτώσεις των γυναικών ... όταν κατά τη συνουσία τρίβεται ο κόλπος ένας ερεθισμός προκαλείται στη μήτρα ο οποίος παράγει ευχαρίστηση και θερμότητα στο υπόλοιπο σώμα».

Ακόμα και σήμερα, οι Ελληνες συνηθίζουν να συζητούν για το σεξ με τους συναδέλφους τους, τους φίλους και το σημαντικότερο, με τους συντρόφους τους. Η επικοινωνία καλυτερεύει τη σεξουαλική ζωή. Φυσικά, οι καλές καιρικές συνθήκες, τα όμορφα νησιά και η υγιεινή διατροφή δεν μπορεί να μην συμβάλλει σε αυτό. Αλλη έρευνα της Durex είχε δείξει επίσης ότι οι  Έλληνες κάνουν το περισσότερο σεξ στον κόσμο, σε εβδομαδιαία βάση (164 φορές κατά μέσο όρο ετησίως). Οσο για τους ίδιους τους Ελληνες, το 51% δηλώνει ότι είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι.

Στη φωτογραφία ο τσολιάς του διάσημου φωτορεπόρτερ Αρη Μεσσήνη

Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Μια γυμνή Οικονομολόγος
Με την Αλλαγή της Ωρας θέλουμε πιο Πολύ Σεξ!
Μαύρα Μάτια Μαύρα Φρύδια & Τεράστια Βυζιά
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: