Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Γιατί Μόνο Πίπες...



Πως μια γυναίκα έκανε επάγγελμα το "χόμπι" της στο σεξ...   

Η κοκκινομάλλα Camille Crimson, η πορνοστάρ που δεν έχει μπει ακόμα στη βαριά βιομηχανία του πορνό, είναι διάσημη ως εξπερ στις πίπες και όλο το υλικό που παράγει, το ανεβάζει σε τρία συνδρομητικά sites τα: The Art of Blowjob, Slow Motion Blowjob, και Dolorem.

Μέχρι σήμερα, έχει ανεβάσει περίπου 300 τσιμπούκια, όλα στον σύντροφό της, τον Mike Flirt. «Πρέπει να έχω κάνει περίπου 300 πίπες. Αλλά σε αυτές δεν περιλαμβάνονται το τι κάνω όταν δεν είμαι μπροστά στην κάμερα», λέει.



Οσο για το αν έχει σκεφτεί να φύγει από το Μόντρεαλ και να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να ενταχθεί στη βιομηχανία του πορνό η Camille λέει:

«Με τίποτα. Το Μόντρεαλ είναι το σπίτι μου και άλλωστε δεν χρειαζόμαστε βοήθεια από σκηνοθέτες, κάμεραμεν και άλλους παρτενέρ. Ο,τι κάνουμε το κάνουμε οι δυο μας. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος να κάνεις πορνό».

Ενας ακόμη λόγος για τον οποίο θα συνεχίσει να δουλεύει ως ανεξάρτητη πορνοστάρ, είναι όπως λέει γιατί: «Ελέγχουμε εμείς τη δουλειά μας και γι αυτό αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Δεν θέλω να αναγκάζομαι να ερεθίζομαι, ούτε να παίρνω εντολές για το τι πρέπει να κάνω. Δεν μπορούμε να φτιαχνόμαστε υπό πίεση. Επίσης,  δεν θέλω να εξαναγκάζονται να δείχνω περισσότερα από όσα θέλω να δείξω, ή να κάνω πράγματα που δεν μπορώ, μόνο και μόνο επειδή κάποιοι νομίζουν ότι αυτό πουλάει. Είμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι που κάνουμε τα γυρίσματα στο σπίτι με το σύντροφό μου και στη συνέχεια, βγαίνουμε έξω για φαγητό. Είναι μια χαλαρή κατάσταση, που κάνει το αποτέλεσμα πολύ πιο ερωτικό».



Εκτός από αστέρι στις πίπες είναι πολύ καλή και στον προγραμματισμό, καθώς έχει στήσει μόνη της τα site. Η Camille γράφει τον κώδικα, επεξεργάζεται τις φωτογραφίες, ενώ ο Mike, επιμελείται τα βίντεο.

Ξεκίνησε να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά, γιατί πίστευε ότι θα υπήρχαν πολλά ζευγάρια και single που θα ήθελαν να δουν πραγματικά ζευγάρια που γυρίζουν πορνό. Και λέει ότι στάθηκε τυχερή, καθώς κάνει αυτό που λατρεύει και αρέσει σε πολύ κόσμο.

Δουλεύουν αποκλειστικά μεταξύ τους, αλλά κάποιες φορές, «έχουμε βοηθήσει άλλους να βελτιώσουν την τεχνική των γυρισμάτων τους για τα δικά τους site και μία οι δύο φορές το κάναμε παρέα με μια άλλη γυναίκα. Ηταν πολύ συναρπαστική εμπειρία».

Οπως λέει, ο Mike δεν έχει αρνηθεί ποτέ να του πάρει πίπα, καθώς έχουν απόλυτη επικοινωνία και ξέρουν και οι δύο με μια ματιά, πότε είναι η στιγμή.

Οσο για το τι κάνουν όταν η κάμερα δεν γράφει... «Τίποτε το περίεργο ή το τρελό. Δεν του παίρνω μόνο πίπες. Είναι και εκείνος εξαιρετικός στο να μου κάνει στοματικό και έχουμε πολλές σεξουαλικές και αισθησιακές εμπειρίες μαζί».



Βάσει της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, λέει ότι για να είναι μία πίπα καλή, χρειάζεται, «Πάθος!. Αν μπορείς να ερεθιστείς με τη σκέψη ότι θα δώσεις ευχαρίστηση σε κάποιον, τότε η στιγμή θα είναι πολύ έντονη».

Οσο για το πως γίνεται η επιτυχημένη πίπα, λέει:«Ρίξτε μια ματιά στα sites! Το κυριότερο πράγμα είναι να έχεις τον έλεγχο του τι κάνεις. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο να δώσεις το είδος της πίπας που σου ζητάει ο άλλος. Και το αντίστροφο. Η επικοινωνία κάνει τους ανθρώπους να καταλαβαίνουν τι θέλει ο ένας από τον άλλο. Αν θέλει κάτι πιο αισθησιακό, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το βάλεις στο μυαλό σου την ώρα που το κάνεις και να του το προσφέρεις».



ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΙΠΕΣ

-Οι πίπες πολλές φορές παρουσιάζονται ως κάτι εξευτελιστικό, βίαιο, ή και ως "ορεκτικό" για το σεξ που θα ακολουθήσει. Κανείς δεν επικεντρώνει στην τεχνική, τον αισθησιασμό και την ομορφιά που υπάρχει στις πίπες. Γι αυτό εμείς αποφασίσαμε να τους δώσουμε το σεβασμό που τους αξίζει.

Διάσημα Nip Slip, Pussy Slip & Camel Toes
Τη χάσαμε τη Γειτόνισσα Πατριώτη!
Η Μύκονος Μέσα από τα Γυμνά του Hammond
Suzy Cortez: Messi Αγάπη μου σήκωσέ το
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: