Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

World Sex: Οι Ελληνες είναι οι πιό καυλώμενοι

Η Ελλάδα είναι η πιο καυλωμένη χώρα στον κόσμο σύμφωνα με μια έρευνα της εταιρείας Durex, ενώ η Μύκονος είναι ο τόπος όπου γίνονται τα πάντα και γι’ αυτό έχει ονομαστεί ως «Παγκόσμια… παιδική χαρά για ενήλικες».
Δείτε όμως εκτός από τη χώρα μας που αλλού συμβαίνουν ωραία πράγματα σε σχέση με το σεξ.

Σουηδία:

Εν τω μεταξύ μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι η Σουηδία είναι η πατρίδα των bisexual με τις Σουηδέζες να κατέχουν την πρωτιά σε όλον τον κόσμο.
Τα σκανδαλιάρικα ξανθιά μωρά από τη Σκανδιναβία, φτάνουν στα όρια της φρενίτιδας. Ο Rhian Sanville της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» ρίχνει μια ματιά στον παγκόσμιο σεξουαλικό άτλαντα και τσεκάρει μερικά από τα πιο «καυτά» γεγονότα.

Νέα Ζηλανδία:


Σύμφωνα με μία έρευνα, η Νέα Ζηλανδία έχει τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο οι οποίες ζουν έναν έκλυτο βίο (πουτανίτσες όπως θα λέγαμε), καθώς αυτό παραδέχτηκε το 20,4% από αυτές.

Αυστρία:


Ερευνα αποκαλύπτει ότι η Αυστρία έχει τους περισσότερους άνδρες στον κόσμο οι οποίοι ζουν έκλυτο βίο καθώς αυτό παραδέχτηκε το 20,4% από αυτούς.

Γερμανία:


Σύμφωνα με έρευνα του OnePoll.com, η οποία διεξήχθη σε γυναίκες από 20 διαφορετικές χώρες, οι Γερμανοί είναι οι χειρότεροι εραστές σε όλον τον κόσμο, καθώς βρωμάνε πάρα πολύ.

Ισπανία:


Σύμφωνα πάλι με την παραπάνω έρευνα η Ισπανία διαθέτει τους καλύτερους εραστές σε όλον τον κόσμο.

Ταϋλάνδη:

Οι Ταϋλανδοί είναι τα πιο… γρήγορα πιστόλια στον κόσμο, καθώς το σεξ διαρκεί κατά μέσο όρο, 10 λεπτά.

Bραζιλία:

Σύμφωνα με το «The Penguin Atlas of Human Sexual Behaviour», οι Βραζιλιάνοι είναι πρωταθλητές στη διάρκεια με μέσο όρο 30 λεπτά ανά σεξουαλική επαφή.

Αυστραλία:

Αν σας αρέσουν τα μεγάλα βυζιά, τότε μην το σκέφτεστε… Πηγαίντε στην Αυστραλία! Το στήθος των γυναικών στη χώρα αυτή «ανθίζει» τελευταία, με το 40% να αγοράζει σουτιέν των οποίων η κάθε κούπα έχει μέγεθος DD (12,5cm) ή και μεγαλύτερο, ενά μερικές ετασιρείες άρχισαν να φτιάχνουν σουτιέν με μέγεθος K (37,5cm) για να εξυπηρετήσουν τις βυζαρούδες Αυστραλέζες.

Ινδονησία:

Επτά φορές το χρόνο γιορτάζεται το «Pon», κατά το οποίο οι Ινδονήσιοι ξεκινούν πορεία, παρέα με ένα πρόσωπο που δεν είναι ο σύντροφός τους, προς ένα ιερό βουνό στη Java για να ταπεινωθούν και να αμαρτήσουν, καθώς πιστεύουν ότι αν πηδηχτούν με το ίδιο πρόσωπο επτά φορές οι ευχές και οι επιθυμίες τους θα εκπληρωθούν.

Ινδία:

Όταν ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ινδία η πρώτη τηλεφωνική ροζ γραμμή, έγινε τόσο διάσημη, ώστε οι πολίτες καταχρεώθηκαν και έτσι η κυβέρνηση την έκλεισε.

Γαλλία:

Μια έρευνα του Marie Claire αποκάλυψε ότι το 41% των Γάλλων έχει πάρει μέρος σε παρτούζα, ενώ το 27%, έχει συμμετάσχει σε ανταλλαγή συντρόφων (swingers). Πιστεύεται επίσης ότι οι Γάλλοι και οι Γαλλίδες, αντίστοιχα, δίνουν και παίρνουν τα περισσότερα τσιμπούκια.

Cap dAgde, Γαλλία:

Χωρίς να προκαλεί έκπληξη, η Γαλλία διαθέτει το μεγαλύτερο κέντρο γυμνιστών στον κόσμο, το Cap dAgde, του οποίου το «Village Naturiste» αποτελείται από μία μικρή πόλη και μια παραλία 2 χιλιομέτρων.

Ιαπωνία:

Οι Ιάπωνες κατέχουν το παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχής σε όργιο, καθώς σε ένα που διοργανώθηκε πήραν μέρος 500 άνθρωποι.

Harajuku, Ιαπωνία:

Η συνοικία Harajuku στο Τόκιο είναι παγκοσμίως διάσημη για τις fetish επιδείξεις μόδας. Η πιο πρόσφατη φετιχιστική τρέλα που σαρώνει την περιοχή είναι το «τραυματισμένο είδωλο», όπου οι γυναίκες ντύνονται μόνο με επιδέσμους και εμφανίζονται μισόγυμνες.

San Fernando Valley, California, ΗΠΑ:

Περίπου το 90% από τις πορνό ταινίες που κυκλοφορούν νόμιμα στην Αμερική παράγονται στα studios που βρίσκονται στο San Fernando Valley, και γι΄αυτό η πόλη έχει τα προσωνύμια «Porn Valley», «San Pornando Valley» και «Silicone Valley».

San Francisco, California, ΗΠΑ:

Η πόλη αυτή φιλοξενεί τη μεγαλύτερη βιτρίνα για προϊόντα και υπηρεσίες S&M (σαδομαζοχισμός), στη λεωφόρο Folsom Street Fair.

Τελ Αβιβ, Ισραήλ:

Η πόλη είναι γνωστή ως η «παγκόσμια πρωτεύουσα στα μπουρδέλα», καθώς λειτουργούν 250 μαγαζιά του έρωτα.

Upminster, Αγγλία:

Οι κάτοικοι αυτού του προαστίου είναι οι πιο kinky στην Αγγλία. Ξοδεύουν το 7.9% του χρόνου τους στα sex toys και στα DVDs για να καλυτερεύσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Sigourney Weaver: Topless το 1986
"Εκανα WebCam Chat με ένα... Κουτάβι"!
Δοκιμαστής Sex Doll! Αυτή είναι Δουλειά...
Ετσι έρχονται η Δόξα και το Χρήμα!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: