Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι σχέση έχουν τα καρότα με τις... αποδόσεις

-What's up doc?

Γιατροί που ασχολήθηκαν με την επίδραση των φρούτων και των λαχανικών στην υγεία του σπέρματος, ανακάλυψαν ότι τα καρότα είναι ό,τι καλύτερο για τον άντρα που θέλει να είναι αποδοτικός, δηλαδή καρπερός... Μήπως για αυτό τα κουνέλια είναι τόσο τούρμπο; 

Αυτό δεν το ψάξαμε, πάντως η έρευνα που έγινε σε ανθρώπους έδειξε ότι τα καρότα επιδρούν στην «κινητικότητα» του σπέρματος, συγκεκριμένα στην ικανότητα του σπέρματος να κολυμπήσει προς ένα ωάριο. Και ως γνωστό αυτό το "κολύμπι" δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για ένα σπερματοζωάριο... αφού τα περισσότερα τα "φτύνουν" στην διαδρομή. 

Τα καλά νέα για το καρότο ήρθαν από ένα πείραμα που έκαναν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις ΗΠΑ, οι οποίοι ζήτησαν από 200 νέους άντρες να ακολουθήσουν δίαιτες με μια ποικιλία από φρούτα και λαχανικά. Οσοι έφαγαν κίτρινα και πορτοκαλί λαχανικά παρατηρήθηκε ότι σπέρμα τους άρχισε να γίνεται πιο δυνατό... 

Η επίδραση αυτή αποδόθηκε στις χρωστικές ουσίες που ονομάζονται καροτενοειδή, επειδή το σώμα μπορεί να τα μετατρέψει σε αντιοξειδωτικά ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα λαχανικά αυτά περιλαμβάνουν επίσης τη βήτα- καροτίνη, την οποία το σώμα μπορεί να μετατρέψει σε βιταμίνη Α.

Και ενώ τα καρότα μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του σπέρματος, η γλυκοπατάτα και το πεπόνι μπορούν να βελτιώσουν την ποσότητα και την ποιότητα του, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Fertility and Sterility .

Απο την άλλη τα κόκκινα φρούτα και λαχανικά, ιδιαίτερα οι ντομάτες, περιέχουν την αντικαρκινική ουσία λυκοπένιο και όπως αποδείχθηκε συμβάλλουν στο να έχουν καλύτερη μορφολογία τα σπερματοζωάρια.

Αναλυτικότερα η έκθεση αναφέρει ότι: «Σε έναν πληθυσμό υγιών νεαρών ανδρών, η πρόσληψη καροτενοειδών συσχετίστηκε με υψηλότερη κινητικότητα του σπέρματος. Οσο για το λυκοπένιο, προσδίδει καλύτερη μορφολογία στα σπερματοζωάρια. Γενικά τα στοιχεία μας δείχνουν ότι η διατροφή με καροτενοειδή μπορεί να έχει θετικά αποτέλεσματα στην ποιότητα του σπέρματος» .

Αρα αυτό που λέμε υγιεινή διατροφή είναι μια λύση στο πρόβλημα που απασχολεί πολλούς άντρες στις δυτικές κοινωνίες, αφού μελέτες αναφέρουν ότι η ποσότητα και η ποιότητα του ανδρικού σπέρματος μειώνεται. Μάλιστα για την ποσότητα, υπάρχουν αναφορές που δείχνουν ότι ο μέσος αριθμός των σπερματοζωαρίων έχει πέσει σχεδόν στο μισό!

Ολα αυτά σίγουρα έχουν να κάνουν και με το τι τρώμε αφού μια προηγούμενη έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έδειξε ότι οι άντρες που τρέφονται με κορεσμένα λίπη, είχαν τα χαμηλότερα σπερματικά επίπεδα και τη φτωχότερη ποιότητα σπέρματος. Ωστόσο, όσοι έτρωγαν τα «καλά» λιπαρά, συμπεριλαμβανομένων των Ωμέγα- 3, που βρίσκονται στα ψάρια και σε ορισμένα χορταρικά, είχαν καλύτερη ποιότητα σπέρματος.Τσουτσούνα Σφυρί, Μπανάνα, ή Μισοφέγγαρο;
Τι Σχέση έχει το Μουνί με τον Καρχαρία...
Μια Κουκουβάγια πάνω στο Γυμνό Κορμί της!
Τι Σχέση έχει το Τσάι με το Σεξ...
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: