Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Πόσο "άκυρο" είναι το "Δεν ταιριάζετε σου λέω"

Αν θέλεις ξαναφτιάξεις με την πρώην σου (που τώρα τα ‘χει μ’ άλλον) μην της αφιερώσεις αυτό το τραγούδι… με τίποτα!

Ολοι οι ειδικοί στις σχέσεις τονίζουν πως αν τη θέλεις πίσω και εκείνη έχει βρει άλλον, δεν πρέπει με τίποτα να αναφερθείς στο νέο της γκόμενο! Σε περίπτωση που κάνεις το λάθος και τη βομβαρδίσεις με επιχειρήματα του τύπου ότι αυτός δεν της ταιριάζει, ότι εσύ ήσουν καλύτερος, (ότι θα πέθαινες για εκείνη που λέει και ο Παντελίδης) το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την τσατίσεις και να φανεί ότι ζηλεύεις απίστευτα, ότι είσαι απελπισμένος και ίσως αρκετά πικρόχολος. Επίσης τα «παρακάλια» και το κακόμοιρο ύφος δεν φέρνουν κανένα καλό αποτέλεσμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις (και γενικά στη ζωή) καλύτερα να δείχνεις αξιοπρέπεια και ωριμότητα.

Μείνε μακριά

Αν μάθεις ότι μετά από εσένα τα έφτιαξε με άλλον σχετικά γρήγορα μην την πάρεις τηλέφωνο εκείνη την περίοδο. Οι δυο τους θα είναι στην αρχή της σχέσης οπότε λογικά θα είναι μες τα μέλια, άρα δεν έχει νόημα ούτε να μιλήσετε, ούτε να συναντηθείτε για την «ψήσεις» να τα ξαναβρείτε.

Σε περίπτωση που σε πάρει εκείνη τηλέφωνο μην ξεθαρρέψεις... Το πιθανότερο είναι ότι θέλει να τσεκάρει κατά πόσο την έχεις ξεπεράσει ή όχι (είναι θέμα εγωισμού). Φέρσου ευγενικά, αλλά όχι πολύ διαχυτικά.

Σκέψου τι θέλεις

Αυτό που πρέπει να κάνεις στην συνέχεια είναι να καταστρώσεις το σχέδιο σου... Και πριν απο αυτό να ρωτήσεις τον εαυτό σου με ψυχραιμία αν πραγματικά θέλεις να τα ξαναφτιάξεις με την πρώην σου. Είναι άσκοπο να μπεις στην όλη διαδικασία απλά και μόνο γιατί πληγώθηκε ο εγωισμός σου επειδή σε άφησε. Επίσης είναι πολύ χρήσιμο να καταλάβεις γιατί τα χαλάσετε και να προσπαθήσεις να διορθώσεις κάποια πράγματα στη συμπεριφορά σου που την ενοχλούσαν.

Το σχέδιο

Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβεις αν τα έχει φτιάξει με τον καινούργιο για να σε κάνει να ζηλέψεις. Αν αυτό ισχύει να ξέρεις ότι τέτοιες σχέσεις (90%) δεν πάνε μακριά.

"Γέμισε" τη ζωή σου 

Για να μην σκέφτεσαι την όλη κατάσταση όλη μέρα και επειδή το να τη φέρεις πίσω ξανά θέλει αρκετή υπομονή, βρες διάφορα πράγματα να κάνεις για να απασχολείς τον εαυτό σου: Ξεκίνα γυμναστική, ρίξτο στην εργασιοθεραπεία ή κάνε κάτι που σου αρέσει και όταν ήσουν μαζί της δεν είχες το χρόνο να το κάνεις.
Αυτό θα σε βοηθήσει και σε κάτι άλλο: Αλλιώς είναι να ξέρει εκείνη πως η ζωή σου κυλάει μια χαρά (ίσως και καλύτερα από πριν) και αλλιώς ότι είσαι στα πατώματα και το μόνο που κάνεις είναι να την σκέφτεσαι με τον άλλον.

Τυχαία συνάντηση 

Αν τη συναντήσεις τυχαία θα πρέπει να δείξεις πως είσαι χαρούμενος για εκείνη αν περνάει καλά στη νέα της σχέση (σφίξε τα δόντια... τι να γίνει πρέπει να παίξεις θέατρο). Το καλύτερο θα είναι να αποφύγεις την κουβέντα γι’ αυτόν (μην σε πιάσουν και τα νεύρα σου) και να ενδιαφερθείς να μάθεις πως περνάει γενικότερα ,αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη δουλειά κλπ.

Στην περίπτωση που εκείνη έκανε μια σχέση μόνο και μόνο για να ζηλέψεις τότε της έχεις χαλάσει τα σχέδια, αλλά παράλληλα της έχεις δείξει ότι είσαι ώριμος άντρας και ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνη. Καν τη με τρόπο να καταλάβει ότι ακόμα και χώρια, εσύ θα είσαι δίπλα της ο,τι και αν συμβεί.

Γίνε φίλος... 

Υστερα από έναν ή δύο μήνες λογικά θα αρχίσουν τα προβλήματα στη νέα της σχέση. Σε αυτήν τη φάση θα πρέπει να τη στηρίξεις. Μην της την «πέσεις» κατευθείαν. Σκοπός είναι να συνειδητοποιήσει εκείνη ότι εσύ είσαι πολύ καλύτερος από τον άλλον. Το πότε θα κάνεις την κίνηση σου αυτό θα το καταλάβεις από τη συμπεριφορά της.

Γίνε φίλος και με τον άλλον...

Προσοχή - Σχέδιο με ρίσκο: Αν βρεις το κουράγιο να κάνεις παρέα και με τον καινούργιο γκόμενό της, θα ξέρεις πρώτα απ’ όλους αν έχει προβλήματα με αυτόν ή ποια είναι τα αδύναμα σημεία του. Το να τη στηρίξεις ψυχολογικά σε περίπτωση που οι δυο τους μαλώσουν, θα την κάνει να καταλάβει ότι εσύ είσαι ο κατάλληλος για εκείνη. Αυτή όμως είναι μια αρκετά ψυχοφθόρα επιλογή γιατί θα πρέπει να παριστάνεις συνεχώς τον άνετο... Πόσο μπορεί ένας άντρας να αντέξει σε τέτοια κατάσταση;

Last but not least... 

Οπως καταλαβαίνεις όλα τα παραπάνω είναι ένας μπούσουλας που πρέπει να τον προσαρμόσεις στη δική σου περίπτωση. Ολοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και ούτε υπάρχει «συνταγή της επιτυχίας» για να την φέρεις πίσω. Π.χ θα μπορούσες να τα φτιάξεις και εσύ με μια άλλη για να την κάνεις να ζηλέψει, αλλά πρώτον τι χρωστάει η άλλη γυναίκα να πληρώνει τα δικά σου μπλεξίματα και δεύτερον κάτι τέτοιο μπορεί να εξαγριώσει ακόμα περισσότερο την πρώην σου.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως αν γουστάρεις μπορείς να ακούς μόνος σου ή με τα φιλαράκια σου (αν αντέχουν) όλη νύχτα το «Δεν ταιριάζετε σου λέω» (ή και τα άλλα τραγούδια του Παντελή – όλα τα ίδια λένε) απλώς μην της δείξεις ΠΟΤΕ ότι σε έχει κάνει «Παντελίδη».

 

Βρείτε τις 7 Διαφορές
Vivian: Ενα Ζουμερό Κορμί με Καμπύλες
Ενας... Κύκνος με Κόκκινα Μαλλιά
Θα έκανες Σεξ με ένα Sex Robot;
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: