Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Εχει 100 Οργασμούς την Ημέρα!

Μερικοί άνθρωποι υποκρίνονται ότι έχουν οργασμό, κάποιοι άλλοι πονούν όταν φτάσουν στην κορύφωση, για μια γυναίκα, όμως, ο «Βig O», έχει γίνει ο όλεθρος της ζωής της.

Η 44χρονη Kim Ramsey, εξ’ αιτίας παθολογικού προβλήματος νιώθει συνεχώς ερεθισμένη και φτάνει να έχει περίπου 100 οργασμούς την ημέρα.

Ακόμη και η παραμικρή κίνηση της πυέλου, το τράνταγμα στο τρένο, στο αυτοκίνητο, στο νοικοκυριό, μπορεί να την φτάσει στην κορύφωση, αλλά οι πολλαπλοί οργασμοί, την κουράζουν, νοιώθει να πονάει και δεν της επιτρέπουν να έχει μια φυσιολογική σχέση.

Η Ramsey, που εργάζεται ως μια νοσοκόμα πάσχει από Επίμονη Διαταραχή της Διέγερσης των Γεννητικών Οργάνων (ΡGAD).

Οι γιατροί θεωρούν ότι το σύνδρομο της παρουσιάστηκε όταν το 2001 είχε ένα ατύχημα, πέφτοντας από τις σκάλες. Τότε της δημιουργήθηκε μια κύστη στη σπονδυλική στήλη της, στο σημείο από όπου προέρχεται ο οργασμός μιας γυναίκας.

«Άλλες γυναίκες αναρωτιούνται πώς μπορούν να έχουν οργασμό. Εγώ δεν ξέρω πως να σταματήσω τους δικούς μου», λέει στη βρετανική εφημερίδα The Sun.

H Ramsey παρατήρησε για πρώτη φορά το πρόβλημα το 2008, ύστερα από μία σεξουαλική επαφή.

«Είχα συνεχείς οργασμούς για τέσσερις ημέρες. Νόμιζα ότι είχα τρελαθεί. Δοκιμάσαμε τα πάντα για να το κάνουμε να σταματήσει. Βαθιές αναπνοές, κρύα ντους, αλλά οι οργασμοί συνέχισαν για 36 ώρες και ήμουν συνέχεια ερεθισμένη. Πρέπει σε αυτό το διάστημα να έφτασα σε οργασμό, τουλάχιστον 200 φορές. Ο πόνος και η εξάντληση ήταν κάτι το βασανιστικό», λέει.

Η Kim λέει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει τη ζωή της, καθώς φοβάται ότι δεν μπορεί να ελέγξει τη σεξουαλική της επιθυμία.

Οπως λέει, δεν αισθάνεται πλέον να ελέγχει το σώμα της: «Φανταστείτε να ερεθίζεσαι χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μια φορά ταξίδευα στο σπίτι με το τρένο και ήταν ένα κομμάτι της διαδρομής δύσκολο. Κάθε τράνταγμα στο τρένο, η οποιαδήποτε δόνηση, με έκανε να ερεθίζομαι όλο και πιο πολύ. Ηταν μια διαδρομή, περίπου 40 λεπτά. Δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσα να κάνω. Επρεπε να δαγκώνω τα χείλη μου και να κάθομαι πάνω στα χέρια μου, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα με προσέξει».

Οι ερεθισμοί που νιώθει κάποιος ο οποίος πάσχει από PGAD δεν βασίζονται στη σεξουαλική επιθυμία και δεν έχουν καμία σχέση με τη λίμπιντο.

Η Ramsey προσθέτει: «Ανδρες και γυναίκες μπορεί να νομίζουν ότι είναι κάτι σπουδαίο. Αλλά πιστέψτε με, δεν είναι».

Αν και έχει επισκεφθεί πολλούς ειδικούς, δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημά της.

Οπως λέει: «Μέχρι τώρα μπορώ να εργάζομαι. Αλλά χωρίς την κατάλληλη θεραπεία πιστεύω ότι δεν θα μπορώ να συνεχίσω να ανταποκρίνομαι στα εργασιακά μου καθήκοντα. Παράλληλα δεν μπορώ να έχω μια κανονική σχέση».

ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ: ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟ

Ο Dr David Goldmeier, ειδικός σεξολόγος, στο Imperial College του Λονδίνου λέει: «Η PGAD είναι μία πρόσφατα διαγνωσμένη ασθένεια και οι πάσχοντες διαμαρτύρονται ότι ερεθίζονται χωρίς να νοιώθουν σεξουαλική επιθυμία. Αυτός ο ερεθισμός μπορεί να κρατήσει για ώρες, μέρες, ακόμη και περισσότερο. Συναντώ περίπου 20 γυναίκες το χρόνο με αυτό το σύμπτωμα , το οποίο εμφανίζεται περίπου σε μία γυναίκα στις εκατό. Κάποιες φορές περνάει από μόνο του, αλλά γενικώς δεν υπάρχει θεραπεία».

Δώρο: Τα Πασχαλιάτικα Sex Toys
Next Door Girl με... Πτυχίο στην Ισπανική
Ενα Next Door Girl που μας πλημμυρίζει!
Η 40άρα με τα Τεράστια & Φυσικά Βυζιά
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: