Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τι εμαθε μια Παχουλη Γυναικα για το Σεξ

Καθένας το έχει κάνει. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που είναι πολύ διαδεδομένα, είναι σχεδόν δεδομένα.

Τι είναι αυτό που είναι σχεδόν αδύνατο να αποφευχθεί; Το σεξ στο Internet.

Σεξ στο Internet; ΄Η σεξ με το Internet; Πως ακριβώς οι άνθρωποι κάνουν σεξ στο Internet;

Πάρτε την Alice, η οποία έμαθε πολλά για το σεξ από το Internet, πράγμα καθόλου περίεργο για ένα μαθητή γυμνασίου ή λυκείου. Εκείνη όμως ήταν 35 ετών.

Η Alice που δεν ήταν παρθένα και είχε ήδη κάνει έναν γάμο, πίστευε ότι η σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της ήταν καλή. Αλλά επέλεξε να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία που εξασφαλίζει το διαδίκτυο και να πάρει το ρίσκο από τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε αυτές τις περιπτώσεις για να μάθει πως είναι το σεξ που διάβαζε στα βιβλία και έβλεπε στις ταινίες.

Για την Alice, ξεκίνησε σαν πείραμα, σαν ένα βήμα για να σπάσει τη μοναξιά της. Ηταν ο πρώτος καιρός που το Web κατακτούσε τον κόσμο και το βρώμικο chat γινόταν με προσοχή.

Ηθελε να μιλήσει με πραγματικούς άνδρες και να τους υποβάλει ερωτήματα. Ερωτήματα τα οποία δεν θα μπορούσε να αρθρώσει ποτέ, αν δεν υπήρχε η ανωνυμία του Internet.

Επρεπε να φτιάχνει σενάρια για το ποια ήταν κάθε φορά, ανάλογα με τις ερωτήσεις που ήθελε να κάνει. Τι αρέσει πραγματικά στους άνδρες; Τι πραγματικά θέλουν να κάνουν οι άνδρες; Τι κάνουν στ’ αλήθεια; Και κυρίως: Θα ήθελαν να κάνουν σεξ με μία παχουλή γυναίκα;
Ανεξάρτητα από τις εμπειρίες της, καλώς ή κακώς, ήταν βέβαιη πως η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ήταν αρνητική.

Δεδομένου ότι οι γυναίκες μαθαίνουν ότι η ομορφιά έχει συγκεκριμένα πρότυπα, είναι πολύ δύσκολο, ειδικά για τις παχουλές, να πιστέψουν ότι μπορεί να είναι ελκυστικές. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια, η οποία δεν είναι ότι καλύτερο όταν μιλάμε για σεξ.

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sex and Marital Therapy, τον Μάιο του 2011, ανέφερε ότι οι παχουλοί, άνδρες και γυναίκες δεν ικανοποιούνταν από το σεξ, όσο ο μέσος όρος του πληθυσμού. Ο καθηγητής Truls Ostbye από το Πανεπιστήμιο του Duke, ο οποίος έγραψε τη μελέτη επισημαίνει: «Τα ευρήματά μας συγκλίνουν στο ότι όσο πιο παχουλό είναι το σώμα τόσο λιγότερο σεξ κάνει το άτομο και χαμηλώνει η ποιότητα της σεξουαλικής ζωής».

Η Alice συνέχισε με το Internet. Αρχισε να απελευθερώνεται. Στην αρχή ξεκίνησε με το cybersex: έστελνε πρόστυχα emails ή μίλαγε βρώμικα στα instant messages. Σιγά – σιγά πέρασε και στο σεξ με webcam. Η Alice ποτέ δεν έδειχνε τον εαυτό της στην webcam. Ελεγε ψέμματα για την εμφάνισή της και δεν ήθελε να δει κανείς τα παραπάνω κιλά που είχε.

Το πιο σημαντικό και συναρπαστικό που έμαθε η Alice από τους... κυβερνοδασκάλους της, ήταν πως ό,τι νόμιζε πως άρεσε στους άνδρες ήταν όλα λάθος!  Ισως όχι όλα, αλλά όσα πίστευε για το σώμα, το sex appeal, ότι έλεγαν τα περιοδικά, η TV, οι φίλες της, ήταν όλα για τα σκουπίδια. Οι άνδρες δεν ήθελαν να κάνουν σεξ μόνο με λεπτές γυναίκες. Ηθελαν να κάνουν σεξ με ΓΥΝΑΙΚΕΣ (κάποιοι βέβαια ήθελαν να κάνουν σεξ με άνδρες, αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση, το πάχος δεν έπαιζε κανέναν ρόλο).

Η Alice άρχισε να ρωτάει πιο στοχευμένα πράγματα. Εχεις κάνει ποτέ σεξ με μια «μεγάλη» γυναίκα; Εχεις κάνει σεξ με μια παχουλή γυναίκα; Εχεις κάνει ποτέ σεξ με μια πραγματικά χοντρή γυναίκα;

Οπως κατάλαβε, σε αρκετούς άρεσαν οι παχουλές γυναίκες, γιατί έχουν μεγάλα βυζιά, μεγάλο κώλο, γενικά έχουν πιασίματα για να χουφτώνουν. Και στους άντρες αρέσει πάντα να χουφτώνουν. Αυτό είναι πιο σημαντικό γι’ αυτούς από μία λεπτή μέση ή μια επίπεδη κοιλιά.

«Εχεις καμία φωτογραφία σου να μου στείλεις;» (η κλασσική ερώτηση για το cybersex).

«Οχι».

«Εχεις καμία φωτογραφία σου να μου στείλεις;»

«Οχι»

«Εχεις καμία φωτογραφία σου να μου στείλεις;»

«Μμμ, Ναι»!

Η Alice τράβηξε μερικές προσεγμένες φωτογραφίες και τις έστειλε.

«Hot!! OMG».

Λίγα χρόνια αργότερα, η Alice αποφάσισε να απλοποιήσει τα πράγματα. Βρήκε κάποιες λέξεις για να περιγράψει το σώμα της.

«Μεγάλη»
BBW
Παχουλή
Fat

Αλλαξε το προφίλ της. Απλώς... Fat! «Είσαι μόνος, ελκυστικός, περίπου στην ηλικία μου και υγιής; Σου αρέσουν οι extra large γυναίκες; Μπορείς να κάνεις μια αξιοπρεπή συνομιλία; Παρακαλώ, μόνο Single».

Ο ένας μετά τον άλλον ρωτούσαν για το κορμί της. Δεν τρόμαζαν. Αντίθετα ερεθιζόντουσαν! Είχαν ξαναδεί χοντρές γυναίκες και τους άρεσαν. Για την Alice ήταν ένα σοκ! Της έκαναν διάφορες ερωτήσεις. Οχι για να την κοροϊδέψουν, αλλά για να την «φτιάξουν». Βλέπετε στους άνδρες αρέσει το χούφτωμα και ήθελαν να τη χουφτώσουν!

Ετσι η Alice πήγε σε ραντεβού. Στην αρχή ήταν προβληματισμένη για το ποιον θα συναντούσε και τι μπορούσε να περιμένει. Αλλωστε, όλοι ήταν άνδρες από το I-n-t-e-r-n-e-t. Ανδρες από την ίδια γειτονιά, από την ίδια πόλη, άνδρες που κάπου μπορούσε να τους έχει δει, ακόμη και φίλοι του συζύγου. Συνηθισμένοι άνδρες. Ψηλοί, κοντοί, όμορφοι, συμπαθητικοί, αδύνατοι, χοντροί. Ανδρες που αντιμετώπιζαν τα ίδια θέματα και τις ίδιες ανασφάλειες με εκείνη. Με τα ψέμματά τους, με τις φτιαγμένες φωτογραφίες στο προφίλ. Ανθρώπινα όντα, όπως κι εκείνη.

Υστερα από κάποια ραντεβού η Alice άρχισε να πηγαίνει σε «κανονικά ραντεβού». Δεν υπήρχε τίποτε το προσποιητό σε αυτά. Οχι φαγητό ή ποτό πριν ξεκινήσει το... σόου. Μόνο λίγο πρόστυχο chat στο Internet. Και μια μικρή έρευνα για να βεβαιωθεί πως δεν θα της πέσει κανένας δολοφόνος, ή παντρεμένος, ή κάποιος αποκρουστικός. Ηξερε ότι ήταν επικίνδυνο.  Οτι έπαιρνε ρίσκο. Αλλά γενικώς δεν συμβαίνουν άσχημα πράγματα στους ανθρώπους; Το είδε πιο λογικά. Εάν συναντήσω έναν άνδρα σε πάρτι, θα μπορώ να μπω στην Google για να τσεκάρω ποιος είναι, αναρωτήθηκε.

Τι ανακάλυψε λοιπόν: Η αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να είναι ερωτευμένες; Αηδίες

Η αντίληψη ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν υπέροχο σεξ χωρίς να είναι ερωτευμένες; Δεν μπορούν να διανοηθούν τι χάνουν...

Παρατήρησε ότι άρχισε να σκέφτεται σαν άνδρας. Οποιος πάει και όποιος έρθει. Κάθε φορά το σεξ ήταν φανταστικό. Εκπληκτικό! Καμία σχέση με το σεξ του πρώην συζύγου της.
Και πάντοτε ήταν ολόγυμνη και απελευθερωμένη...

Και κατά τη διάρκεια του σεξ, το αν η  Alice ήταν παχουλή, χοντρή, «μεγάλη» ή BBW, δεν επηρέαζε την όλη κατάσταση.

Και η Alice έμαθε για το σεξ. Εμαθε ότι η σεξουαλική της ζωή κατά τη διάρκεια του γάμου της δεν ήταν και τόσο καλή. Εμαθε ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης και η ντροπή είναι καταστροφικές για το καλό σεξ. Εμαθε ότι οι άνδρες ερεθίζονται περισσότερο όταν έχουν να κάνουν με μια γυναίκα απελευθερωμένη παρά με μία που ντρέπεται για το σώμα της. Εμαθε ότι όταν μία γυναίκα ικανοποιηθεί, τότε θα ικανοποιηθεί και ο άνδρας.

Κανείς δεν λέει ότι η Alice έζησε ένα παραμύθι. Οτι κάθε άνδρας που συναντούσε ήθελε να τη ρίξει στο κρεβάτι. Αλλά και το αντίθετο. Εμαθε ότι μπορούσε να έχει το δικαίωμα αλλά και την ικανότητα να κάνει εκείνη την επιλογή. Εμαθε ότι όταν την επέλεγε ένας άνδρας δεν ήταν και το πιο σπουδαίο γεγονός, καθώς δεν ήταν ο μόνος άνδρας πάνω στη γη που θα μπορούσε να τη θέλει. Εμαθε ότι κανένας δεν τα ειχε βρει πλήρως με τον εαυτό του και πως το να έχεις κάποιες ανασφάλειες δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου.

Και έμαθε και κάτι ακόμα. Οτι υπάρχει ένας άνδρας που του αρέσει να την κυκλοφορεί, να γελάει με τα αστεία της, να περνάει τα απογεύματα μαζί της. Με άλλα λόγια ένας άνδρας που ήθελε να είναι μαζί της και τον ήθελε κι εκείνη.

Δεν έχει και τόση σημασία αν η σχέση αυτή κράτησε για πολύ. Αν δεν είχε ξεκινήσει με το σεξ στο Internet, η Alice δεν θα τον είχε συναντήσει ποτέ...

Απόσπασμα από το βιβλίο «Fat Sex: The Naked Truth», της Rebecca Jane Weinstein.

 Τι Καιρό θα κάνει Αύριο; Βυζοκαταιγίδα!
Δεν θα Πεθάνουμε Ποτέ, Κουφάλα Νεκροθάφτη!
Η Ελληνίδα Ice Dancer γράφει Ιστορία
VR Πορνό για Εκπαιδευτικούς Λόγους!
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: