Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

H Mare Simone έχει κάνει σεξ με πάνω από 1000 άνδρες

Η Mare Simone έχει κάνει σεξ με πάνω από 1000 άνδρες από τους οποίους οι περισσότεροι είναι σύζυγοι ή φίλοι άλλων γυναικών, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».
Η 54χρονη Mare αποκαλεί τον εαυτό της «παρένθετη σεξουαλική σύντροφο» και έχει αφιερωθεί στο να βοηθήσει άνδρες, γυναίκες και ζευγάρια να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην κρεβατοκάμαρα.
Ως πτυχιούχος σεξολόγος έχει δώσει τις συμβουλές της σε πάνω από 10,000 πελάτες τα τελευταία 23 χρόνια. Και καθώς εκτιμά ότι έχει κάνει ολοκληρωτικό σεξ με 1.500 από αυτούς, επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτε το παράνομο σε αυτό που κάνει.

Get Adobe Flash player

Λέει η Mare: «Κερδίζω τα προς το ζην με το να κοιμάμαι με τους σύζυγους ή τους φίλους άλλων γυναικών. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι πόρνη, καθώς η «αναπλήρωση στο σεξ» είναι νόμιμη όσο διαρκεί σε ένα θεραπευτικό και ιατρικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι δεν πληρώνουν για να κάνουν σεξ, αλλά για να πάρουν συμβουλές και να θεραπευτούν.
Βοηθώ στο να βελτιωθεί και να αλλάξει η σεξουαλική ζωή χιλιάδων ανδρών, το οποίο σημαίνει ότι βοηθώ επίσης να αλλάξει και η σεξουαλική ζωή των γυναικών και των φιλενάδων τους.

Τους βοηθάω στη σεξουαλική τους ζωή

Μερικές γυναίκες γίνονται παρένθετες μητέρες επειδή θέλουν να βοηθήσουν τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά. Με το ίδιο σκεπτικό αισθάνομαι ότι είμαι υποχρεωμένη να βοηθήσω τους άλλους να έχουν ομαλή σεξουαλική ζωή. Η δουλειά μου με γεμίζει ως άνθρωπο και με ικανοποιεί. Είναι θαυμάσιο να βλέπω τους πελάτες μου να φεύγουν από το γραφείο και να έχουν ανακαλύψει την απόλαυση στο σεξ.
Η Mare, που κατάγεται από το Chelsea στο Δυτικό Λονδίνο, κάνει πέντε περίπου συνεδρίες την ημέρα και βλέπει ανθρώπους οι οποίοι έχουν διάφορους τρόπους ζωής.

Τους φέρνουν οι γυναίκες τους

Οπως λέει: «Εχω πελάτες όλων των ηλικιών, εμφανίσεων, μεγεθών και επαγγελμάτων. Οι άνδρες γενικότερα χρειάζονται βοήθεια σε προβλήματα όπως είναι η στύση και η πρόωρη εκσπερμάτωση, ή έρχονται κατόπιν προτροπής των συζύγων τους οι οποίες δεν ικανοποιούνται στο κρεβάτι. Πριν με δουν πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν τεστ για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα μοσήματα και όταν έρθουν να με δουν πρέπει να έχουν μαζί τους προφυλακτικό.
Επίσης έρχονται και μερικές γυναίκες να με δουν. Τα προβλήματά τους συνήθως είναι ότι δεν έρχονται σε οργασμό ή έχουν κακούς εραστές. Τους δείχνω πώς να αυτοικανοποιούνται και τους μαθαίνω να αγαπούν το σώμα τους. Με τους περισσότερους πελάτες μου κάνουμε λίγες συνεδρίες, με κάποιους άλλους περίπου 12, εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος.
Ολες οι συνεδρίες ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο. Αρχίζουμε συζητώντας ενώ εγώ τους χαϊδεύω το χέρι ώστε να ηρεμήσουν και να αποκτήσω την εμπιστοσύνη τους.

Ο πελάτης κι εγώ βγάζουμε τα ρούχα μας

Στις επόμενες συνεδρίες τους κάνω μασάζ στην πλάτη και τους ώμους, οπότε οι πελάτες χαλαρώνουν ακόμη περισσότερη και μιλάνε για το πρόβλημά τους. Υστερα από αυτό κάνουμε μια άσκηση στον καθρέφτη. Εκεί ο πελάτης και εγώ βγάζουμε τα ρούχα μας και κοιτάμε το σώμα μας στον καθρέφτη.
Συνήθως νοιώθουν ντροπή και δειλιάζουν να κοιτάξουν τον εαυτό τους. Αλλά όταν καταλαβαίνουν ότι εγώ δεν θα κάνω κανένα σχόλιο για την εμφάνισή τους αρχίζουν να ανοίγονται και να αισθάνονται σιγουριά. Σε αυτή τη φάση τους κάνω μασάζ από μπροστά. Αναλαμβάνω τα «κατώτερα» σημεία δείχνοντάς τους πως πρέπει να αγγίζουν τους εαυτούς τους. Και σε αυτή τη φάση κάνουμε σεξ ώστε να μάθουν να ελέγχουν τον εαυτό τους και να λύσουν τα προβλήματά τους.

Να καταλάβουν το πρόβλημά τους

Η δουλειά μου είναι να κάνω τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι παθολογικό. Είναι μέσα στο μυαλό και έχει να κάνει πολύ με την αυτοπεποίθηση ».Η Mare τον περισσότερο χρόνο εργάζεται στις ΗΠΑ και κατακλίζεται από πελάτες.
Όπως λέει: «Βλέπω τέσσερις με πέντε ανθρώπους την ημέρα και χρεώνω 112€ τη συνεδρία. Μερικές φορές κάνω σεξ με τον σύζυγο μπροστά στη γυναίκα του, για να τους δείξω πως μπορεί να γίνουν πιο τρυφεροί εραστές. Συχνά τα ζευγάρια νοιώθουν ότι το να μιλήσουν ανοιχτά σε ένα ξένο για τα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρά τους, βοηθάει να τα λύσουν.
Στα 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν αισθάνθηκα ποτέ δυστυχισμένη με το να πάω να εργαστώ. Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν σχεδιάζω να παραιτηθώ τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια. Είμαι σεξοθεραπεύτρια και είμαι περήφανη και ευτυχισμένη που βρήκα τη δουλειά των ονείρων μου».

Τα Πουλιά στο Γυμνό Κορμί της Elizabeth
Χριστουγεννιάτικη, Γυμνή και Ωραία Ατμόσφαιρα
Η Elizabeth χορεύει Vivaldi
Γιαγιά 106 χρονών τα έφτιαξε με "τζόβενο" 73 χρονών
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: