Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το Νέφος φταίει που παιρνουμε Κιλά...

Υπάρχει περίπτωση να παχαίνουμε από τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα; Ερευνητές υποστηρίζουν πως ναι...

Η εντυπωσιακή θεωρία διατυπώνεται από έναν Δανό ερευνητή, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αύξηση των παχύσαρκων ανθρώπων στη Δανία είναι περίπου ισοδύναμη με την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Ο ερευνητής Lars-Georg Hersoug μελέτησε το βάρος παχύσαρκων και αδύνατων ανθρώπων πάνω από 22 χρόνια και παρατήρησε ότι ακόμα και οι αδύνατοι άνθρωποι έπαιρναν κιλά.

Ο Hersoug, ο οποίος εργάζεται στο Ερευνητικό Κέντρο για την Πρόληψη και την Υγεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Glostrup, δήλωσε στο Science Nordic: «Η επικρατούσα θεωρία είναι ότι οι παχύσαρκοι άνθρωποι γίνονται πιο παχείς, επειδή δεν κινούνται όσο θα έπρεπε. Ομως, η μελέτη έδειξε ότι και οι αδύνατοι επίσης έπαιρναν κιλά και αυτό συνέβη σε όλη τη διάρκεια της 22ετούς μελέτης».

Οταν προσπάθησε να βρει ποιοί άλλοι παράγοντες θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε αυτό, παρατήρησε πώς η συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα είχε αυξηθεί επίσης σε συσχετισμό με την αύξηση του σωματικού βάρους.

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ορεξίνες, ένας τύπος ορμόνης που βρίσκονται στον εγκέφαλο και ρυθμίζουν την κατανάλωση ενέργειας, μπορεί να επηρεάζονται από το CO2. Οι ορμόνες αυτές ρυθμίζουν το πότε θα πάμε στο κρεβάτι για ξεκούραση, καθώς επίσης ρυθμίζουν την πρόσληψη τροφής.

Ο Hersoug επικαλείται ως αποδεικτικό στοχείο ότι η παχυσαρκία αυξήθηκε στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ, κατά την περίοδο 1986-2010, όταν οι συγκεντρώσεις του CO2 ήταν πολύ υψηλές.

Αναφέρει επίσης μια μελέτη του 2010, στην οποία 20.000 πειραματόζωα πήραν όλα βάρος, παρά το γεγονός ότι μεγάλωναν σε ελεγχόμενες συνθήκες.

Ενα πείραμα που έκανε στο πανεπιστήμιο ήταν να τοποθετήσει έξι άνδρες σε ειδικούς κλιματιζόμενους χώρους, σε κάποιους από τους οποίους είχαν διοχετευθεί αυξημένες ποσότητες CO2. Επτά ώρες αργότερα, οι άνδρες βγήκαν από τους χώρους αυτούς και αφέθηκαν ελεύθεροι να φάνε όσο ήθελαν. Οι άνδρες με μεγαλύτερη έκθεση σε εκπομπές CO2 έτρωγαν 6% περισσότερη τροφή από τους υπόλοιπους.

Το αδυνάτισμα σώζει τον πλανήτη!

Από την άλλη πλευρά τώρα, μια άλλη μελέτη έρχεται για να υποστηρίξει ότι μια πιο προσεγμένη διατροφή από τους ανθρώπους θα μπορούσε να βοηθήσει να σταματήσει η υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τα παχύσαρκα και υπέρβαρα άτομα συμβάλλουν στην αλλαγή του κλίματος μόνο με την αναπνοή. Οι ερευνητές υπολόγισαν ότι αν όλοι οι υπέρβαροι στον κόσμο έχαναν 10 κιλά, οι εκπομπές C02 θα μειώνονταν κατά 49,560 μετρικούς τόνους ετησίως. Αυτό ισοδυναμεί του 0,2% των εκπομπών CO2 σε παγκόσμιο επίπεδο το 2007.

Οι εμπειρογνώμονες του Πανεπιστημίου Robert Gordon στο Αμπερντίν, δημοσίευσαν τα ευρήματά τους στο περιοδικό International Journal of Obesity.

Η ερευνήτρια Anna Gryka δήλωσε: «Λόγω του γεγονότος ότι η παραγωγή CO2 είναι ανάλογη με τη μάζα του σώματος, τα βαρύτερα άτομα παράγουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα. Η ταυτόχρονη μέτρια απώλεια βάρους υπέρβαρων και παχύσαρκων σε όλον τον πλανήτη θα οδηγήσει σε μείωση στις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και αναμφισβήτητα θα είναι μεγάλο όφελος για την υγεία του ανθρώπου».

Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Νο1 Φαντασίωση: Σεξ στο Μπάνιο Κάτω από το Νερό
Μια γυμνή Οικονομολόγος
Δύο Τεχνικές: Σόλο Σεξ στη Μπανιέρα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: