Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Το Σημείο «G» μπορεί και να μην υπάρχει!

Ισως είναι η πιο διάσημη σεξουαλική αναζήτηση ανάμεσα στα ζευγάρια, η οποία έχει απογοητεύσει πολλούς και πολλές,αλλά τώρα οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι το σημείο «G» μπορεί και να μην υπάρχει!

Περιγράφηκε για πρώτη φορά από τον Δρ Grafenberg το 1950, ως σχήμα φασολιού στην περιοχή του κολπικού τοιχώματος, το οποίο αν ερεθιστεί εγγυάται τον οργασμό στη γυναίκα.

Αρχαία ινδικά κείμενα, όπως το Kama Shastra ενίσχυσαν τον ισχυρισμό αυτό, περιγράφοντας μια ευαίσθητη περιοχή στον κόλπου η οποία προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση.

Μια πρόσφατη μελέτη, όμως, που δημοσιεύθηκε στο «The Journal of Sexual Medicine», εκφράζει αμφιβολίες για το κατά πόσον αυτή η ερωτογενής ζώνη είναι υπαρκτή.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Δρ Amichai Kilchevsky, από το Yale-New Haven Hospital στο Κονέκτικατ, μελέτησαν περίπου 100 άρθρα (κλινικές μελέτες, αναφορές και αξιολογήσεις) που έχουν δημοσιευθεί για το θέμα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων.

Διαπίστωσαν ότι από πουθενά δεν μπορεί να αποδειχθεί ότι το σημείο «G» υπάρχει στ αλήθεια.

Μια μελέτη του 2008, στην οποία χρησιμοποιήθηκαν υπέρηχοι για να εξετάσουν τα κολπικά τοιχώματα, αναφέρει ότι μία γυναίκα που δήλωσε ότι έφτασε σε οργασμό είχε παχύτερο ιστό στην περιοχή «G» από άλλες που δεν είχαν οργασμό. Ωστόσο, η ομάδα του Δρ Kilchevsky βρήκε άλλες μελέτες με υπέρηχους οι οποίες δεν επιβεβαίωναν αυτή τη διαπίστωση.

Μελέτησαν επίσης αποτελέσματα από βιοψίες ιστών, αλλά τα αποτελέσματα δεν μπόρεσαν να οδηγήσουν κάπου, καθώς σε μερικά δείγματα αναφέρονται περισσότερες νευρικές απολήξεις στην περιοχή «G», ενώ σε άλλα βρέθηκαν λιγότερες.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα: «Η στοχευμένη έρευνα που θα μπορούσε να παράσχει ισχυρές και συγκλίνουσες ενδείξεις για την ύπαρξη ανατομικής περιοχής που θα μπορούσε να σχετίζονται με το περίφημο σημείο G, απέτυχε».

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι η πλειοψηφία των γυναικών που πιστεύουν ότι το σημείο G υπάρχει, δεν μπόρεσαν ποτέ να το εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές «ο μύθος του σημείου «G» έγινε απόλυτα πιστευτός, καθώς ως όρος επινοήθηκε στη δεκαετία του 1980 στην εποχή της σεξουαλικής απελευθέρωσης στη δυτική κοινωνία».

Ο Δρ Kilchevsky δήλωσε ότι ελπίζει πως τα ευρήματά του θα λυτρώσουν τις γυναίκες που δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό από την πίεση την οποία υφίστανται.

Πάντως η ερευνητική ομάδα πρόσθεσε ότι τα ζευγάρια δεν πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια στην αναζήτηση του σημείου που αν υπάρχει προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση.

«Αρθρα, αναφορές και ανέκδοτες μαρτυρίες για την ύπαρξη μιας ιδιαίτερα ευαίσθητης περιοχής, απαιτούν περαιτέρω διερεύνηση». είπαν.

Η Yasmin τα έχει Φυσικά και Τεράστια
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Σόλο - Σεξ με μια Τσέχα Καλλονή
Η 40άρα με τα Τεράστια & Φυσικά Βυζιά
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: