Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Τα Περιοδικά που άλλαξαν το Σεξ

Και τι θα γινοταν αν δεν είχε βγει ποτέ το Playboy, το Hustler και το Penthouse;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνει βιβλίο του Mike Edison, «Dirty! Dirty! Dirty! -- Of Playboys, Pigs, and Penthouse Paupers, An American Tale of Sex and Wonder» το οποίο εξηγεί πως τα ανδρικά περιοδικά νομιμοποίησαν το γυμνό και άλλαξαν την κουλτούρα του κόσμου για το σεξ.

Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι αυτά περιοδικά λειτούργησαν περισσότερο ως μπανιστήρι για τους αναγνώστες τους, που τους διευκόλυναν στο να τα τραβάνε καμιά μαλακιά, όμως το Playboy, το Penthouse, το Hustler και άλλα παρόμοια έντυπα δεν είχαν μόνο γυμνές γκόμενες μέσα στις σελίδες τους. Το κάθε ένα αντιπρoσώπευε ένα συγκεκριμένο lifestyle για τους άντρες.

Ο συγγραφέας πάει το πράγμα ακόμα παρα πέρα: Υποστηρίζει πάνω-κάτω ότι όλα αυτά τα έντυπα "άνοιξαν" το μυαλό και των αντρών και των γυναικών, συμβάλλοντας πολύ ακόμα και στην ελευθερία του τύπου. 

Να, τι είπε σε συνέντευξη που έδωσε στην Huffington Post:

«Το πρώτο περιοδικό Playboy που είδα ποτέ μου, ήταν αυτό που είχε ο παππούς μου, όχι και τόσο καλά κρυμμένο, στον κίτρινο καναπέ που καθόταν τις Κυριακές και παρακολουθούσε γκολφ. Τον είχα δει σε πάρτι και γάμους να πίνει και να καπνίζει και ήταν πράγματι πολύ ωραίος τύπος. Και για να είναι έτσι, θεωρούσα ότι συνέβαλλε η καλή συλλογή που είχε από αυτά τα περιοδικά.

Σύντομα λοιπόν έφτιαξα κι εγώ τη δική μου συλλογή από αυτά τα «πονηρά» περιοδικά, πριν αρχίσω να βλέπω λίγο διαφορετικά τα πραγματικά κορίτσια, καθώς όταν μεγαλώνεις είναι καλύτερα να έχεις δίπλα σου κορίτσια με σάρκα και οστά.

Στη συνέχεια άρχισα και εγώ να γράφω σε τέτοια περιοδικά, όπως στο Screw και στο Hustler, τα οποία ήταν σημείο αναφοράς της ελευθερίας του λόγου, της σκληρής πολιτικής σάτιρας και φυσικά γεμάτα γυμνές γυναίκες.Το βιβλίο μου, «Dirty! Dirty! Dirty!», είναι ένα οδοιπορικό στην κουλτούρα «μόνο για ενήλικες», όπως αυτή εξελίχθηκε στην 60χρονη ιστορία των ΗΠΑ, από τον Αϊζενχάουερ μέχρι τον Κλίντον και εστιάζει στους τέσσερις... καβαλάρηδες της Πορνογραφίας, Hugh Hefner με το Playboy, Bob Guccione με το Penthouse, Larry Flynt με το Hustler, και Al Goldstein με το Screw. Μαζί βέβαια με πολλούς σταρ, συμπεριλαμβανομένων του Lenny Bruce, της Jayne Mansfield και του John Lennon, οι οποίοι ήταν στρατιώτες στον πόλεμο για την ελευθερία της έκφρασης.

Οταν άρχισα να γράφω το «Dirty! Dirty! Dirty!», ο διάσημος Αμερικανός συγγραφέας Gay Talese, ο οποίος δεν είχε καταλάβει τις προθέσεις μου και υποψιαζόταν ότι ήμουν εναντίον του πορνό, μου ούρλιαξε:

«Εχω ωφεληθεί από αυτά τα περιοδικά, κάθε συγγραφέας έχει ... Πήραμε ελευθερία χάρη στους πορνογράφους και όχι από τη γαμημένη ελίτ! Χρειαζόμαστε μια ελεύθερη κοινωνία, και η ελευθερία δεν κερδίζεται με λογοτεχνικά πάρτι με τσάι, καλές προθέσεις και ενάρετες ακαδημίες... Κερδίζεται από κακόφημους ανθρώπους όπως ο Al Goldstein».

Σήμερα μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί στον υπολογιστή σας στο Internet και να δείτε τα πιο απίθανα σεξουαλικά κόλπα του ανθρώπινου είδους και μάλιστα δωρεάν. Υποθέτω ότι για μερικούς αυτό είναι κάποιο είδος νίκης, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Νομίζω ότι όταν πρόκειται για το σεξ, θα πρέπει να υπάρχει περισσότερο μια διαδικασία για να το ανακαλύψεις και οι εικόνες των γυμνών γυναικών θα πρέπει να κρατιούνται λίγο πιο μακριά από το "φως".

Με άλλα λόγια, τα αγόρια πρέπει να τα κλέψουν από τους πατεράδες, τους θείους και τους παππούδες, όπως το έκανα και εγώ, και όπως έχει συμβεί εδώ και δεκαετίες πριν από μένα.

Γιατί τώρα όλα μοιάζουν εύκολα και ψεύτικα. Οπως λέω στο Dirty! Dirty! Dirty!, με όλο αυτό το τεχνολογικό θαύμα στη διάθεσή μας, που βρίσκεται αυτό που θα μας αφήσει έκπληκτους;»

Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Το Καλύτερο Σεξ γίνεται στην Κουζίνα
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Σεξ: Τι λένε τα Tarot για Κάθε Ζώδιο
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: