Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό
10 Photos In Gallery
          

Shigeo Tokuda: ενας 74χρονος Παππούς πορνοστάρ

Μέχρι ποια ηλικία μπορεί ένας άνδρας να είναι σεξουαλικά ενεργός; Στην Ιαπωνία πάντως, ζει ένας γενναίος παππούς, ο οποίος δίνει την απάντηση με τον τρόπο που χρησιμοποιεί το κορμί του. Πρόκειται για τον 74χρονο Shigeo Tokuda ο οποίος είναι πορνοστάρ. Συνήθως πρωταγωνιστεί σε ταινίες που απευθύνονται στις μεγάλες ηλικίες (όπως το «gramps fucks his hot little nurse»). Το ηλεκτρονικό περιοδικό Viceland.com δημοσιεύει συνέντευξή του στην οποία μεταξύ άλλων λέει:
VICE: Πόσο καιρό δουλεύεις σαν πορνοστάρ και πόσες ταινίες έχεις γυρίσει;
SHIGEO TOKUDA: Δουλεύω εδώ και 14 χρόνια και έχω κάνει περίπου 250 ταινίες. Ολες είναι ερωτικές.
VICE: Τι είδους ρόλους παίζεις;
SHIGEO TOKUDA: Είμαι πάνω από 70 ετών και δεν είναι απαραίτητο να κάνω σεξ σε όλες μου τις ταινίες. Συχνά δεν γυρίζω σκηνές με σεξ, αλλά κάνω άλλους ρόλους, όπως, συνοδευτικούς χαρακτήρες, έναν πατέρα για παράδειγμα που ωθεί την κόρη του να κάνει σεξ με ένα αγόρι.

Get Adobe Flash player

VICE: Πως μπήκες σε αυτή τη βιομηχανία;
SHIGEO TOKUDA: Περίπου πριν από 20 χρόνια ήθελα να αγοράσω μία ταινία πορνό στην οποία να κυριαρχούσαν τα φιλιά. Ηταν γεμάτη σκηνές με φιλιά. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν ότι είχε πλοκή σαν τα σήριαλ στην τηλεόραση, με σενάριο... όλα. Αλλά δεν μπορούσα να την αγοράσω σε ένα από τα μεγάλα video club και έτσι πήγα κατ’ ευθείαν στην εταιρεία παραγωγής και την αγόρασα από εκεί. Καθώς επισκεπτόμουν συχνά τα γραφεία, τελικά έγινα φίλος με έναν σκηνοθέτη. Μια μέρα μου ζήτησε να παίξω  καθώς η ζήτηση για ταινίες με ηλικιωμένους αυξανόταν. Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο και αρνήθηκα. Αλλά καθώς γνωριστήκαμε περισσότερο με τον σκηνοθέτη, άρχισα να καταλαβαίνω τις προθέσεις και τις ιδέες του. Αφού πέρασαν δύο ή τρία χρόνια, δέχτηκα. Ετσι άρχισε η καριέρα μου.
VICE: Υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι στη βιομηχανία αυτή;
SHIGEO TOKUDA: Οταν ξεκίνησα να δουλεύω σαν ηθοποιός υπήρχε ακόμη ένας, περίπου 12 χρόνια μεγαλύτερός μου, με τον οποίο δουλεύαμε μαζί. Δεν συνάντησα κανέναν άλλο όλα αυτά τα χρόνια.
VICE: Ξέρει η οικογένειά σου τι δουλειά κάνεις;
SHIGEO TOKUDA: Εχω πει στην οικογένειά μου ότι κάνω εμφανίσεις σε ταινίες, στην τηλεόραση και ότι παίρνω μέρος σε ταινίες για ενήλικες. Η γυναίκα μου και η κόρη μου δεν συζήτησαν το θέμα περισσότερο. Νομίζω ότι η οικογένειά μου πιστεύει ότι το γεγονός πως είμαι υγιής και δουλεύω ακόμα είναι καλό για τον εαυτό μου.
VICE: Εχει δει κανένα μέλος της οικογένειάς σου ταινία σου;
SHIGEO TOKUDA: Οχι. Είναι όλες πορνό και πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούσαν να φτάσουν στα χέρια τους. Και δεν υπάρχει περίπτωση να τους τη δείξω εγώ, καθώς θα ήταν σαν να σκάβω το λάκκο μου.
VICE: Οι πρωταγωνίστριες που παίζουν δίπλα σου είναι νέες ή μεγαλύτερες;
SHIGEO TOKUDA: Νομίζω ότι για την εταιρεία παραγωγής είναι πιο εμπορικό όταν βάζουν να παίξει ένα ηλικιωμένο άτομο, ζευγάρι με ένα νεότερο. Ετσι, οι περισσότερες είναι νεαρές ηθοποιοί. Αλλά, ειλικρινά, δεν έχω τίποτε κοινό με τα 20χρονα και έτσι αισθάνομαι πιο άνετα με τις 30άρες και τις 40άρες. Προτιμώ τη σεξουαλική γοητεία της μεσήλικης γυναίκας και ενθουσιάζομαι όταν παίζω σε ταινίες με τέτοιες πρωταγωνίστριες.
VICE: Υπάρχει κάτι ξεχωριστό που κάνεις ώστε να κρατάς το πέος σου σε στύση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
SHIGEO TOKUDA: Προσωπικά ένας βασικός παράγων είναι, ανεξάρτητα με την ηλικία, να μου κάνει κλικ η εμφάνιση και τα ψυχικά χαρίσματα της ηθοποιού που θα έχω δίπλα μου. Με άλλα λόγια εξαρτάται από την παρτενέρ μου, αν είναι από τις γυναίκες που θα με ανάψει. Ανάλογα με το ποια είναι, ενστικτωδώς σκέπτομαι, « Ναι, με αυτήν όλα θα πάνε καλά», ή «Ισως θα έχω πρόβλημα σήμερα».
VICE: Χρησιμοποίησες ποτέ Viagra κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;
SHIGEO TOKUDA: Στο παρελθόν, όταν μου είχε δώσει ένας σκηνοθέτης. Είχα πάρει μισό, ή ένα τέταρτο, γιατί σκέφτηκα την ηλικία μου. Πάνε έξι χρόνια από τότε. Πραγματικά ήταν αποτελεσματικό αλλά στην περίπτωσή μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου, εγκεφαλικά. Πάντως αν και δεν το ευχαριστήθηκα είχα έναν υπέροχο ερεθισμό που κράτησε πολύ. Εχοντας δοκιμάσει λοιπόν και φαρμακευτικά σκευάσματα, σας λέω ότι τον σημαντικότερο ρόλο για μένα παίζει ποια θα είναι η συμπρωταγωνίστριά μου.
VICE: Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση;
SHIGEO TOKUDA: Μου αρέσει να είναι η γυναίκα από πάνω και να έχει τον έλεγχο.
VICE: Ποιο είναι το σημαντικότερο πράγμα όταν δουλεύεις σε αυτή τη βιομηχανία.
SHIGEO TOKUDA: Νομίζω το να είσαι υγιής. Το άλλο που επιδιώκω είναι να επικοινωνώ με το επιτελείο και τους άλλους ηθοποιούς, γιατί πέρα από την οποιαδήποτε δουλειά αυτό που μένει είναι οι κοινωνικές σχέσεις.
VICE: Πως θα χαρακτήριζες την Ιαπωνική κοινωνία σχετικά με το σεξ;
SHIGEO TOKUDA: Η κοινωνία είναι περισσότερο ανοιχτή στις μέρες μας και νομίζω ότι αυτό είναι καλό. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το σεξ με μεγαλύτερο σεβασμό.

VICE: Εχεις καμμία φιλοδοξία για το μέλλον στη συγκεκριμένη δουλειά;
SHIGEO TOKUDA: Κλείνω τα 74 τον Αύγουστο και επομένως είναι δύσκολο να δουλεύω σε αυτό το χώρο για δεκαετίες. Ισως θα ήθελα να κάνω τη δική μου ταινία, να μείνει σαν ανάμνηση από το πέρασμά μου από αυτόν τον χώρο. Θα βασιστεί στις δικές μου σεξουαλικές προτιμήσεις και έτσι δεν νομίζω ότι θα είναι πολύ εμπορική.
VICE: Θα εξακολουθείς να πρωταγωνιστείς μέχρι να πεθάνεις;
SHIGEO TOKUDA: Βέβαια. Μέχρι τώρα είμαι υγιέστατος, θα συνεχίσω να προσέχω την υγεία μου και θα μπορώ να παίζω μέχρι τα 80 μου.

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Οι Γυναίκες θέλουν Περισσότερο Σεξ
Τι είναι η Καλοκαιρινή Τσουτσούνα
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: