Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Ηταν ο Hitler Ομοφυλόφιλος;Ηταν ο Hitler ομοφυλόφιλος; Ο αδίστακτος δικτάτορας που δίωξε βίαια τους gay, όταν έγινε ηγέτης του Τρίτου Ράιχ, στέλνοντας μέχρι και 15.000 σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και περιγράφοντας την κοινότητα ως «επικίνδυνη ως πανούκλα», επέλεγε να κοιμάται και με άντρες για τη σεξουαλική του ευχαρίστιση;

Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS), προπομπού της ίδρυσης της CIA, ο Hitler παρουσίαζε ομοφυλοφιλική ετεροφυλοφιλική σεξουαλική συμπεριφορά. Το έγγραφο 68 σελίδων, που συντάχθηκε για να σκιαγραφήσει το προφίλ του Fuhrer, αποστάλθηκε από τον Dr Henry Field, κορυφαίο βοηθό του Προέδρου των ΗΠΑ, Franklin D. Roosevelt, στον στρατηγό, John McDonough, το 1942.Με βάση τις αποκαλύψεις της Daily Star Online, ο ηγέτης των ναζί, επισκεπτόταν, όταν ήταν νέος, πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ένα ξενώνα στη Βιένη, στον οποίο πήγαιναν όσοι αναζητούσαν άντρες, για ομοφυλοφιλικές συνευρέσεις.

Στο έγγραφο περιγράφεται πώς ο Hitler, για τον οποίο υποστηρίζεται ότι το πουλί του ήταν παραμορφωμένο, ερχόταν σε επαφή με νέους ζιγκολό και μεγαλύτερους εραστές, ενώ οι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, επέμεναν ότι οι συνευρέσεις συνεχίζονταν και κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.Το έγγραφο περιέχει πλήρη ανάλυση της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων, της φυσικής κατάστασης, της διατροφής, της θρησκείας και της σεξουαλικότητάς του. Οπως αναφέρεται, ήθελε τη γυναίκα μισή μητέρα και μισή ερωμένη, ενώ μπαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική του ζωή.

Ο Hitler, για τον οποίο έχουν γραφτεί θεωρίες ότι ήταν κοπρολάγνος, περιγράφεται από τον συντάκτη του εγγράφου ως ένας σαδομασοχιστικός τύπος ανθρώπου, με μια ομοφυλοφιλική τάση, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεγε. Αναφέρει ακόμη, ότι ένιωθε σεξουαλική έλξη για το ναζιστή ηγέτη Rudolf Hess, ο οποίος περιγράφεται στο έγγραφο, ως Fraeulein Anna, επειδή είχε την τάση να φοράει γυναικεία ρούχα.Ο Hitler, για τον οποίο εικάζεται ότι είχε σχέσεις με τη γυναίκα του Goebbels, περιγράφεται στο έγγραφο, πως δυσκολευόταν στις σχέσεις του με τις γυναίκες και ομολογούσε την οργή του για το αντίθετο φύλο, στον έμπιστό του, Ernst Hanfstaengl.  Επίσης αναφέρεται πως ο δικτάτορας απολάμβανε να βλέπει τους έφηβους, Ωστόσο, είχε περιστασιακές υστερικές εκρήξεις σαδαμαζοχιστικής φύσης, που συνδέονται με σεξουαλική απογοήτευση.Ο Fuhrer, που είχε δεσμό με την Eva Braun, και φημολογείται ότι έκανε σεξ με την ανιψιά του Geli Raubal, όπως λέει το έγγραφο, είχε διττή σεξουαλική ζωή, όπως ήταν και η πολιτική του προοπτική. «Είναι τόσο ομοφυλόφιλος όσο και ετεροφυλόφιλος, τόσο σοσιαλιστής όσο και έντονα εθνικιστής, τόσο άνδρας όσο και γυναίκα. Φαίνεται ότι υπάρχουν ψυχικά και όχι φυσικά εμπόδια που καθιστούν αδύνατη την πραγματική και πλήρη σεξουαλική ικανοποίησή του».

Παγκόσμια Ημέρα Oργασμού
Η Γειτόνισσα με τα Μεγάλα... Μπαλκόνια
Τα... Υγρά Ονειρα κυριαρχούν στον Υπνο μας
Η Melanie Griffith Topless στα 61 της Χρόνια
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: