Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Για Παντρεμένες & Ανύπαντρες το Ξένο είναι πιο... ΓλυκόΔεν φτάνει που τους τα φοράνε και έχουν κάνει τους άντρες τους να μην χωράνε να περάσουν από την πόρτα με τα κέρατα που τους έχουν φυτρώσει, αλλά βγαίνουν και τα λένε δημόσια...

Ετσι, να τους ξεφτιλίσουν κι’ όλας!

Τώρα θα μου πεις, ποιος θα τις γνωρίσει για να καταλάβει ποιοι είναι οι... τυχεροί σύζυγοι; Μην το λες, διότι από τη στιγμή που έχουν προφίλ στο Illicit Encounters (το site για να τσιλιμπουρδίζουν οι παντρεμένοι), όλο και κάποιος θα τις γνωρίσει.

Τι λένε λοιπόν οι κυρίες για... σπίτι;Η Gemma, έμεινε πιστή στο στεφάνι της για 10 χρόνια, τα υπόλοιπα 9, όμως, του ‘δωσε και κατάλαβε! Βρήκε 10 γκόμενους και σκοπεύει να συνεχίσει, αφού, είναι μόλις 39 χρονών...

«Εχω δειπνήσει στα καλύτερα εστιατόρια στο Λονδίνο και το Παρίσι, έμεινα σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και έχω κάνει πράγματα στο σεξ που ποτέ δεν είχα σκεφτεί.

Είχα BDSM εμπειρίες, το έχω κάνει ακόμη και σε ένα μπουντρούμι στο κεντρικό Λονδίνο. Εχω ανακαλύψει πολλά για τον εαυτό μου και τη σεξουαλικότητά μου και είχα υπέροχες απολαυστικές εμπειρίες με εκπληκτικούς, έξυπνους άντρες».

Δηλαδή μας λέει ότι ο σύζυγος είναι ο βλάκας, αφού ακόμα πιστεύει ότι η γυναικούλα του άλλο πουλί απ’ το δικό του ούτε που ‘χει πιάσει εδώ και 20 χρόνια.Εντάξει, αυτή κάποιο δίκιο το ‘χει, αφού μπήκε στο site για να εκδικηθεί τον δικό της, που τον έπιασε να της τα φοράει δυο φορές. Η 35χρονη Jennifer τώρα τον έχει παρατήσει και βρήκε ένα νέο άντρα, ο οποίος, όπως λέει εκείνη, είναι ικανοποιείται όταν τη βλέπει να έχει περάσει νύχτες πάθους με παντρεμένους.

Η Jennifer πιστεύει ότι η απιστίες της κρατάνε ζωντανή τη σχέση της.

Θα τρελαθούμε τελείως; Αντρας είναι αυτός ή μάπας; Εκτός κι’ αν η Jennifer είναι τέτοιος θεοκόματος, που σου λέει ο άνθρωπος, «Εντάξει, πηδάνε κι’ άλλοι, αλλά πηδάω κι’ εγώ»!Η επόμενη είναι η Christine που στα 61 της αποφάσισε να κάνει ότι δεν έκανε όταν ήταν 20. Για 11 χρόνια δεν έκανε τίποτε, καθώς φρόντιζε τη μητέρα της και δεν είχε χρόνο για σχέσεις, αλλά τώρα...

Δεν είναι παντρεμένοι, αλλά την πέφτει στους παντρεμένους και ο τελευταίος που είχε σερνόταν στα πόδια της.

Είδες, πόσο σωστό είναι αυτό που λέει ο λαός μας; Η γριά η κότα έχει το... ζουμί!Οσο για την Karen, στα 49 της ικανοποιεί τις σεξουαλικές της ορέξεις και λέει ότι είναι επαγγελματίας ερωμένη που ανά πάσα στιγμή επιλέγει μεταξύ τεσσάρων και πέντε αντρών (παντρεμένων εννοείται) για το ποιον θα πάρει.

Κι’ όπως λέει οι γυναίκες των αντρών θα πρέπει να την ευχαριστούν κι’ όλας, γιατί πηδώντας την οι άντρες τους, σώζουν το γάμο τους!

Καλά κούκλα μου, δεν ξέρω τι σώζουν εκείνες, αλλά σε κάτι τέτοιες σαν και σένα, εδώ στην Ελλαδίτσα, τους βγάζουμε... βιβλιάριο!

Με Βάρη Τρέξιμο Πεντάλ γίνεσαι Τούρμπο στο Σεξ
Ιούνιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Μάιος 2019: Το Σεξουαλικό Ωροσκόπιο
Δώρο: Τα Πασχαλιάτικα Sex Toys
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: