Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

"Δεν υπάρχουν ούτε το G-spot, oύτε οι κολπικές..."

Τα έψαξαν και δεν τα βρήκαν...

Ιταλοί γιατροί ξαναφέρνουν στο προσκήνιο δύο «καυτά» θέματα για το γυναικείο οργασμό τα οποία είναι αντικείμενα διαμάχης εδώ και χρόνια. Δύο έρευνες από τη γειτονική μας χώρα υποστηρίζουν ότι ούτε το g-spot υπάρχει, αλλά ούτε και αυτό που ονομάζουμε κολπικό οργασμό!

Τελευταία μελέτη αναφέρει ότι ο διαχωρισμός σε κολπικές και κλειτοριδικές είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ, αφού η ανατομία του κόλπου είναι τέτοια που δεν μπορεί από μόνη της να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό, καθώς χρειάζεται οπωσδήποτε να ερεθιστεί ολόκληρη η περιοχή και κυρίως η κλειτορίδα, η οποία όπως λένε δεν έχει καμία ανατομική σχέση με τον κόλπο.

Αυτή η άποψη που έχει διατυπωθεί πολλές φορές και παλιότερα έρχεται σε κόντρα με τον διαχωρισμό που είχε κάνει ο Σίγκμουντ Φρόιντ.

Σύμφωνα με τον μπαμπά της ψυχανάλυσης ο κλειτοριδικός οργασμός είναι κατώτερος σε σχέση με τον κολπικό, τον οποίο βιώνουν οι γυναίκες μετά την εφηβεία τους. Στην ενήλικη φάση κατά τον Φρόιντ η γυναίκα θα πρέπει να αισθάνεται την απόλαυση κυρίως με την βαθιά διείσδυση του πέους μέσα στον κόλπο και να μην ασχολείται πια με τον ερεθισμό της κλειτορίδας.

Αντίθετα οι Ιταλοί Vincenzo και Giulia Puppo που ασχολήθηκαν με το θέμα θεωρούν ότι τη σημαντικότερη δουλειά στο γυναικείο οργασμό την κάνει η κλειτορίδα ή όπως αλλιώς λέγεται θηλυκό πέος.Οσο για το G-spot αναφέρουν ότι αν υπάρχει τέτοιο πράγμα δεν είναι εσωτερικό, αλλά εξωτερικό και βρίσκεται στην πυελική ουρήθρα προσθέτοντας ότι: «Οι οργασμοί που προέρχονται από το δάχτυλο μέσα στον κόλπο είναι πιθανοί σε όλες τις γυναίκες. Ομως ο άντρας πρέπει να κινήσει το δάχτυλό του κυκλικά ώστε να ερεθίσει όλα τα όργανα.»

Αρα υπάρχει ή δεν υπάρχει G-spot; Ενας άλλος ειδικός από την Ιταλία ο Emmanuele A. Jannini συμφωνεί με τους Puppo σε αυτό το σημείο. Ο Jannini υποστηρίζει ότι στην ουσία το G-spot το οποίο πήρε το όνομα του από τον Γερμανό γυναικολόγο Grafenberg που το «ανακάλυψε» το 1950, δεν υπάρχει…

Ο Jannini στην έρευνά του συμπεραίνει ότι το σημείο κλειδί για τον γυναικείο οργασμό είναι μια ευρύτερη «ευαίσθητη» περιοχή η οποία περιλαμβάνει την κλειτορίδα, τον κόλπο και την ουρήθρα και την οποία ονομάζει CUV (clitoris - urethra - vaginal wall).

Μέχρι τώρα λοιπόν δεν υπάρχουν δύο πράγματα σύμφωνα με τους Ιταλούς γιατρούς: το σημείο G και ο κολπικός οργασμός... Ομως οι Puppo καταρρίπτουν έναν ακόμα όρο: την «πρόωρη γυναικεία εκσπερμάτωση». Οπως γράφουν στη μελέτη τους η πρόωρη γυναικεία εκσπερμάτωση (PE) θεωρείται ως μια αποτυχία του κολπικού οργασμού όταν η σεξουαλική επαφή δεν διαρκεί όσο πρέπει:

«Αφου όμως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κολπικός οργασμός, τότε η διάρκεια της διείσδυσης δεν παίζει σημαντικό ρολό στον γυναικείο οργασμό. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι η μεγάλη σε διάρκεια επαφή είναι το κλειδί ώστε να τελειώσει μια γυναίκα, όμως μια τέτοια επαφή δεν βοηθά και τόσο τις γυναίκες, αντίθετα αρκετές νιώθουν ανακούφιση με το να ξεμπερδεύουν στα γρήγορα. Από την άλλη η εκσπερμάτωση του άντρα δεν σημαίνει αυτομάτως ότι τελειώνει το σεξ: το άγγιγμα και τα φιλιά μπορούν να συνεχιστούν, καθώς ακόμα και χωρίς συνουσία μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό.»

Πάντως αν και μπερδευτήκαμε κάπως με το τι υπάρχει και το τι δεν υπάρχει μέσα ή και έξω από τον γυναικείο όργανο, η καλύτερη λύση είναι γενικώς να ψαχνόμαστε...

Το Κέρατο είναι Θέμα Γονιδίων
O Αντρας που έγδυσε 100 Γυναίκες με τη μία!
70αρα ψάχνει για άντρα με αντοχές
"Κάνε ό,τι θες στο σεξ και με όποιον θες χωρίς ενοχές"
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: