Share on Tumblr
Αγαπημένη Ερωτική Σκηνή...
Ποια φαντασίωση σε ερεθίζει πιο πολύ
Αφεντικό/Αφεντικίνα
Συγκεκριμένο σημείο στο κορμί
Σκλάβος/Σκλάβα
Ομαδικό Σεξ
Σενάριο (Μπάτσος-Κλέφτρα κ.ά.)
Αντικείμενο
Αφέντης/Αφέντρα
Μεγαλύτερος άντρας/γυναίκα
Φαγητό

Η «ροζ» πλευρά της Goldman Sachs

Η Goldman Sachs αποκαλύπτεται ότι έχει επενδύσει σε μία εταιρεία η οποία συνδέεται με την πορνεία και το sex trafficking ανήλικων κοριτσιών.

Οπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ένα ιδιωτικό fund, το οποίο διαχειρίζεται ο τραπεζικός γίγαντας, έχει σημαντική συμμετοχή σε μια εταιρεία, οι ιδιοκτήτες της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, με την επωνυμία Village Voice Media.

Η εταιρεία διαθέτει ένα διαφημιστικό website, το Backpage.com, το οποίο έχει κατηγορηθεί ότι είναι το μεγαλύτερο φόρουμ αγγελιών ενηλίκων για το sex trafficking ανήλικων κοριτσιών στην Αμερική.

Η GS Capital Partners III ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να πωλήσει το 16% του μεριδίου της στην εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, λέγοντας ότι είχε χάσει ένα μεγάλο μέρος της επένδυσής της στο πρότζεκτ... Η Goldman Sachs , το αφεντικό της οποίας κάποτε είπε ότι επιτελεί «θεϊκό έργο», ισχυρίζεται ότι πλέον αισθάνεται «άβολα με τη διεύθυνση της εταιρείας» και ότι αδυνατεί να επηρεάσει την κατεύθυνση της!

Ωστόσο, ο αρθρογράφος των New York Times, Nicholas Kristof, ο οποίος αποκάλυψε το θέμα, δήλωσε ότι η τράπεζα «ταπεινώθηκε», όταν εκείνος ζήτησε την περασμένη εβδομάδα πληροφορίες σχετικά με αυτήν την επένδυσή της και «άρχισε να εργάζεται πυρετωδώς για να ξεφορτωθεί τις μετοχές της». Ο αρθρογράφος ανέφερε επίσης ότι εκπρόσωπος της Goldman Sachs είπε ότι η εταιρία δεν είχε καμία συμμετοχή στις ενέργειες της ιστοσελίδας...

Το Backpage.com εκτιμάται ότι έχει σχεδόν το 70% από το μερίδιο της online διαφήμισης για την πορνεία στις ΗΠΑ.

Επίσης φιλοξενεί φόρουμ με αγγελίες για ενήλικους για τουλάχιστον μια ντουζίνα άλλες χώρες.

Στη Βρετανία χρησιμοποιείται από εκατοντάδες πόρνες σε 19 πόλεις και περιφέρειες. Σωματέμποροι, όπως αναφέρει η Daily Mail, χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα για να πλασάρουν ανήλικα κορίτσια, με χαρακτηρισμούς, όπως «petite» για να παρέχουν στους δυνητικούς πελάτες μια ένδειξη για την πραγματική ηλικία τους!

Στις ΗΠΑ πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας προς τους ιδιοκτήτες του Backpage για να καταργήσουν το τμήμα αγγελιών ενηλίκων. Οι επικριτές, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται εισαγγελείς, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες, υποστηρίζουν ότι πολλές από τις αγγελίες για τις αποκαλούμενες «escorts» κρύβουν σεξ με παιδιά, αν και στη φωτογραφία της αγγελίας εμφανίζονται ενήλικες.

Αλλά η αντι-σεξ εκστρατεία διακίνησης εμποδίστηκε από το γεγονός ότι Village Voice Media δεν έχει αποκαλύψει τους ιδιοκτήτες της.

Η Goldman Sachs το 2000 επένδυσε περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ στην εφημερίδα Village Voice, μια εναλλακτική εφημερίδα της Νέας Υόρκης, και το ποσοστό της συμμετοχής μετατράπηκε σε 16%, όταν συγχωνεύθηκε με μία άλλη εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, την New Times Inc, το 2006.

Από τότε ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman, Scott Lebovitz, κατείχε μια έδρα στο διοικητικό συμβούλιο της νέας εταιρείας.

Η Village Voice Media απέρριψε τα αιτήματα να κλείσει το τμήμα αγγελιών ενηλίκων, ισχυριζόμενη ότι θα περιλαμβάνει αγγελίες εκτός της δικαιοδοσίας των αμερικανικών αρχών. Βέβαια να πούμε ότι η εταιρία βγάζει καμιά 20αρια εκατομμύρια ευρώ το χρόνο απο τις αγγελίες, οπότε δεν είναι περίεργο ότι δεν θέλει τις "κόψει".

Σύμφωνα με την εταιρεία, συνεργάζονται με τις αρχές και το 2011 είχαν αναφέρει 2.695 περιπτώσεις για τις οποίες υπήρχαν υποψίες εμπορίας παιδιών.

Το Pussy Slip της Bella Hadid στη Μύκονο
Νέα Μόδα: Το... Χτένισμα του Καλοκαιριού
Η Melanie Griffith Topless στα 61 της Χρόνια
Διαδηλώνουν οι Πορνοστάρ για το Instagram
 
Επικοινωνία
Όνομα:
Επίθετο:
email:
Σχόλιο: